po dlhsej dobe som skusil aj ja kameru na pcx. Silno som rozmyslal kde ju upevnim. Pas na hrudnik som nechcel, na helmu nakoniec tiez nie, zostalo len odhodlanie naist jej vhodne misto na moto. Kupil som si drziak na riaditka. Uvazoval som ze skusim aj tou obojstrannou lepackou od 3M umiestnit na plast co je po boku od palubovky. Zatial som vsak skusil len tie riaditka. Neskor postnem foto umiestnenia ako som to riesil ja.
foto: miesto pre uchytenie kamery pomocou 3M nahodena kamera-2foto drziak na kameru
CO zkusit sehnat držák, kterej připevníš na vršek plexi ? Na origoš by to šlo ideálně, ale podle foto nemáš vysoký Myslím nějakej držáček typu svěrák Umístění kamery by bylo ideál
Tuning / úpravy: Laděný výfuk IXIL dual HyperLow, vyhřívané gripy Oxford,reflexní proužky na ráfky, LED parkovačky, karbonová fólie na pár dílech, množství originálních škrábanců a prasklin
Jj presne tak. Na plexi. Ono se zda pevne ale jak se na nej chytne kamera tak to zacne trepotat. Dam to asi na plast u nohy ze strany nebo nahoru jak si psal ty PCX
Sent from my iPad using Tapatalk
sedlal jsem: Jawa 05, Simson S51, PCX 2015, Nmax 2021 Aktuálně Honda Forza 125
tiez skusim este aj to druhe uchytenie. shotik, moj obraz z riaditiek je podobne roztraseny ako tvoj co si dal do linku. ono, asi furt sa to bude trochu triast, to neo...kabatime asi najlepsie (najmenej roztrasene) videa su z kamery na helme
jsem novopečený majitel pcx 125. Mám otázku na protřelejší a zkušenější - marně pátrám po něčem jako je nosič zavazadel. Kufr nechci, jen něco, na co se v případě potřeby dá připavoukovat taška, kufřík... Existuje něco takového?
Nene, něco jako nosič zavazadel na kolo, prostě rám, ke kterýmu se dá něco přikurtovat pavoukem nebo tou síťkou.. Abych nemusel háky od pavouka chytat za plasty a neodrbal si je.. Něco jako je držák s plotnou na kufr ale bez toho kufru..