A co tě na tom fascinuje? Že se snažíme najít levnější servis pro levnej skůtr? Mně to třeba zas přijde naprosto normální. Bejt to novej superbike za 500.000 tak to tu asi taky nikdo neřešíbouska.t píše:To to mně nepřestane fascinovat... Si koupíte nejlevnějšího skútrů, a jedna z veci co tady dokola pořád řešíte, je ze je drahej servis, a kde to stojí p 10kc min...
někde na vás musí vydělat ne? Si ten olej měňte sami, vyjde vás to na kilo...
Zelinář píše:To je v prdeli...mot.olej a prev.olej...20min. prace, naklady max. 500, spis tak 350 a prask ho 2000 jen to lupne...
mato@soitron.com píše:Chcem sa opytat ci ma niekto skusenosti s plachtami na PCX s kufrom. Skusal niekto pre PCX s kufrom plachtu Oxford CV117? Nie som si isty ci bude optimale velka. Budem vdacny za vase skusenosti a nazory.
mato@soitron.com píše:Chcem sa opytat ci ma niekto skusenosti s plachtami na PCX s kufrom. Skusal niekto pre PCX s kufrom plachtu Oxford CV117? Nie som si isty ci bude optimale velka. Budem vdacny za vase skusenosti a nazory.
aula píše:Mě to končí lehce za 110, takže to odhaduji na 111 až 112.
Soviet píše:mato@soitron.com píše:Chcem sa opytat ci ma niekto skusenosti s plachtami na PCX s kufrom. Skusal niekto pre PCX s kufrom plachtu Oxford CV117? Nie som si isty ci bude optimale velka. Budem vdacny za vase skusenosti a nazory.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 18 návštevníků