Gandalf píše:Haleluja I když řadu z těch modifikací mohl takový výrobce jako Honda uvést už při premiéře. Ale možná si PCX na dlouho požadované úpravy muselo nejprve vydělat
Škoda jen, že při všech těch úpravách nemohli ještě malinko modifikovat plasty vpředu po stranách pod řídítky, aby jezdci zajistily nepatrně vyšší ochranu. Větší plexi si každý může dokoupit dle osobního vkusu, ale deflektory na boky přední kapotáže tak jednoduše pořídit asi nejde. Kdybych dnes měl v garáži jen velkou motorku, asi bych vážně přemýšlel o 150-ce na takové to domácí ježdění
Toto som hladal aj ja a po par dnoch sa mi podarilo najst eshop, ktory to za cca 90€ vie poslat k nam: http://japan.webike.net/products/20286382.htmlAlan60 píše:Gandalf píše:Haleluja I když řadu z těch modifikací mohl takový výrobce jako Honda uvést už při premiéře. Ale možná si PCX na dlouho požadované úpravy muselo nejprve vydělat
Škoda jen, že při všech těch úpravách nemohli ještě malinko modifikovat plasty vpředu po stranách pod řídítky, aby jezdci zajistily nepatrně vyšší ochranu. Větší plexi si každý může dokoupit dle osobního vkusu, ale deflektory na boky přední kapotáže tak jednoduše pořídit asi nejde. Kdybych dnes měl v garáži jen velkou motorku, asi bych vážně přemýšlel o 150-ce na takové to domácí ježdění
Zdravím uživatele PCX. Řešení kapotáže už napadlo i Japonce, asi jim taký táhne na haxny. viz http://minkara.carview.co.jp/en/userid/ ... parts.aspx Moc hezky zpracované. Pročítal jsem fórum kvůli předním žárovkám, ale nějak jsem nenašel, kde by se daly za rozumný peníz koupit. Možná jsem to přehlédl. Myšlenka nákupu na Ebay nebo Aliexpresu je velmi lákavá, z Aliexpresu mám doma dvě za 14 dolarů. Modré. Krásná to cena, což? Má to jen jednu velikou vadu, číňan nechodil do školy a neumí použít ampérmetr. Ač je na nich nápis 35/30W, naměřil jsem toto:
HS5 Stanley při 13.6V- 2,57A a 2.82A což odpovídá zhruba 35W a 38.5W "program Elektron 5.1"
HS5 Lezen při 13.6V- 3,85A a 3.92A což odpovídá zhruba 52.3W a 54.3W
A to je skútru běžné napětí přes 14V, takže výkonově budou cca 55W. Jak to přežijí paraboly, to si nejsem tak jist, zvlášť v létě a systému start-stop to umožní vybít baterku mnohem dřív. Takže varuji....Na Ebay jsou ty samé jako na Aliexpresu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků