Tak jsem o víkendu namontoval vyhřívané hefty
Zapojoval jsem je na spínané + abych měl jistotu že když přijedu domů tak se vypnou. Pokud by to někdo chtěl zopakovat tak zde je návod :
1, Sundat sedlo - 2 * šroub 10 vepředu u sedla a pak odpojit 2 drátky od čidla ( zelený vpravo modrý vlevo)
2, Otevřít víčko nádrže a vyndat 2 černé křížové šrouby v plastu pod víčkem a pak 1 stříbrný zeshora plastu, plast opatrně vypáčit a sundat
3, Povolit 2 černé kžížové šrouby pod plexi a odpáčit "lištu" pod plexi
4, Sundat plexi 4x šroub 10
5, Vypáčit černý plast co je pod plexi
6, Povolit levé závaží a pomocí WD40 sundat grip z řidítek
7, Povolit pravý držák brzdové páčky , 2* imbus 5 ( nejsem si jistý) a posunout blíže ke středu skůtra, povolit pravé závaží (1* černý křížový šroub), povolit sdružené spínače na pravé straně ( 2* černý křížový šroub - zezadu) , odpojit plynovou rukojeť a sundat z ní grip
8, Plynovou rukojeť je potřeba upravit aby si vyhřívaný grip sedl odřezáním plastových zarážek
9, Při nasazování gripu je potřeba dát pozor na to aby ho člověk nedorazil až do konce jinak mu nepůjde sesadit z5
10, Nasadit a smontovat pravou část řidítek viz bod 7 obráceně
11, Nasadit levý vyhřívaný grip a zajistit lepidlem ( je dodáváno v sadě)
12, Přichytit ovladač na řidítka ( využil jsem místo vedle sdruženého levého ovladače aby byl hned po ruce
13, Kabely od rukojetí protáhnout kolem řidítek směrem pod budíky
14, Rozpojit konektor u předního světla a vzít si spínané + pro vyhřívání ( 5 drátů je ve formaci 2 nahoře a 3 dole. Spínané + je dole uprostřed)
15, Protáhnout - kabel skrz kapotáž k baterii a připojit - na - pól baterie
16, Otestovat funkčnost otočením klíčku ( musí probliknout kontrolka vyhřívání
17, Zapojit z5 konektor světel, pospojovat konektory vyhřívání a zbylé kabely s pojistkou připevnit montpáskami na rám
18, Provést opětovnou montáž plastů a plexi
Jelikož jsem hledal kde a jak se co rozpojuje tak mi montáž zabrala cca 2,5 hodiny