Nielm píše:Dcx u Tebe to bude tím, že sis z toho leštění ušoupal nohy od kolen dolů a proto se necítíš na tom skútru tak nepohodlně
jan.stanicek píše:Tak já právě ujel prvních 100km na novém PCX. Počasí bylo tak nepříjemné, že jsem nějaké problémy s posedem vůbec nezaregistroval Je to paráda!
forester píše:Kedže sme vo vlákne HONDY a niektorý sa práve tu snažia presadiť s názorom že čínske, pardón Taiwanské skútre sú lepšej kvality ako japonské,dovolím si preto citovať príspevok priatela Gandalfa ktorý si prešiel anabázov čískych skútov a skončil nakoniec u HONDY,a nie jednej.
Srovnávací test Forza vs. X-Max je na youtube a výsledek celkem jednoznačný.
Minulou generaci Kymco Downtown jsem vlastnil a rozhodně ho nechci kritizovat. Ovšem z porovnání s Forzou vychází jako těžší, malinko těžkopádnější ve městě, ne tak agilní ve vyšších rychlostech a s mírně vyšší spotřebou. U Hondy taky ušetříš za pravidelnou výměnu filtru oleje a celkově mi servisní úkony a intervaly přijdou výhodnější. Nová generace Downtowna je o kus dál, ale některé mouchy přetrvávají, např. více možností uložení nohou na nášlapech, cena je taky dosti sebevědomá.
Kawa J 125 je lehce modifikovaná verze starého Downtowna, údajně má lépe odladěné odpružení, ale sám jsem to neměl možnost porovnat. A to je také další plus, které bych dal Forze - na nerovnostech mi přijde stabilnější a celkově pevnější a odolnější než Down, o X-Maxu nemluvě, protože toho řada lidí hodnotila jako nadmíru tvrdý... ale zase jistý v zatáčkách. Vždy je to něco za něco. Forzu beru jako velmi vyvážený kompromis.
U Hondy mne baví moderní technologie, zejména startování, nízká spotřeba a s tím spojený značný dojezd na nádrž nebo skutečně funkční LED čelní reflektor, se kterým mám z nočních jízd velmi dobrou zkušenost.
forester píše:Lenže povrchová hŕdza na kolene výfuku od motora nie je závada!Je to bežné na moto lebo je to najhorúcejšia časť a najviac exponovaná.Skôr sa to volá "zahorená" časť výfuku a deja sa to isté aj u auta.Farba pripomína hŕdzu.Keď sme mali nového Horneta stalo sa to po niekoľkých jazdách,syn bol s toho celý nešťastný
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků