tak dnes nepršelo a nikam jsem nejel ( ve 12:30 jsem vyzvedl děti ze školky a dopoledne jsem měl klid) tak jsem umyl Forzu, "doinstaloval" reflexní pásky na madla a zrcátka(inspirace u sigiho) a zkusil "nový " držák na mobil-navigaci . . .
ten starý sundám a budu používat originál držák na Samsung Galaxy S2 (blbec jsem ho už jednou měl a když jsem koupil Note 4 tak jsem kupoval do auta i větší držák a ten svůj jsem chtěl prodat-co se nepovedlo tak skončil v elektroodpadu-125ccm byla v té době jenom ve snech,tak mě nenapadlo,že se hodí ) . . . teď jsem ho koupil za 150,-Kč . . . držák je aktivní-s nabíjením
chtěl jsem minimalizovat odraz-odlesk slunce a zlepšit ovládání
pár fotek
edit: umytá je od 3. fotky a nebyl to žádný detailing-pořád jezdím-hlavní bylo odhmyzit předek-nechápu 50ccm buď jela pomalu,nebo mouchy lítali rychle
Forza je vždy nachytá na sebe
foto na rajče :
http://gabriel307.rajce.idnes.cz/reflex ... k_na_mobiledit2: není vodotěsný,ale to nevadí-když si plánuji,že někam pojedu tak to plánuji tak aby nepršelo . . . na plexi drží jak přibitý a mobil v držáku taky(to jsem měl ověřeno už když jsem ho měl v autě,i když není zacvaklé nabíjení-ten spodek,tak se těžko vyndává mobil ven)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.