g@briel píše:no zajel bych někam na regloskop-proměřit to,jestli to je-bude ok,pak ať si blikají,proč bys měl sklápět a pak nadávat na to že to blbě svítí
edit: jezdíš sám nebo s batůžkem. . . máš kufr?
sent from Tapatalk
Jezdím hodně i ve dvou, ale rozdíl, že blikali více nezaznamenávám oproti jízde v jednom, jinak mám kufr.
-- 05 zář 2016, 10:10 --
Ado píše:Moja skusenoť - aj mne občas bliknú že mi svetlá svietie zrejme dosť hore ale viditeľnosť za tmy je OK. Predpokladam že nastavenie z výroby je OK ak je to aj u inych Forz rovnako. Naposledy som spravil cestu Banská Štiavnica Nové Zámky - 200 km a cesta bola užastna stúpačky do hôr bez problémov (to sme sa viezli dvaja) - zhodnotil som výkon: viac ani sa isť nedalo tak načo vyššia kubatúra. Súhlasím že nad 100 km/h to nie je o výkone ale pohodlí. Maximálku mám sám 120 km s manželkou na chrbte 110 km.
Já mám na dálnici rekord ve dvou mírně přes 120 km/h, skutečná rychlost byla 116 km/h dle GPS, ale stačí trochu vítr a jsem rád za 110 km/h, jinak se snažím jezdit kolem kila na 8500 ot./min, ta spotřeba je potom kolem 2,3, na 10 000 ot. jdu kolikrát i přes 3L.