CzechDave -> Zrovna jsem potřeboval něco odvézt, tak jsem nasadil kufr a dneska cestou do worku jsem se snažil na to zaměřit; no a při mojí výšce 187cm mi přijde, že to není až tolik znatelné, ale přece jen asi líp drží stopu v zatáčce, líp "sedí", je trochu lepší setrvačnost, no celkově asi jo. Určitě ten tvar není jen tak něco plácnutého na rýsovací prkno, ale někdo nad tím přemýšlel. Co ale vím naprosto jistě, že se Forza úplně jinak kroutí, v zatáčkách, když kufr naplním a dole pod sebou skoro nic nemám, což jsem udělal nevědomky, když jsem si onehdá vezl plný kufr 1,5l piv od Neumanna
.
Gru -> Nosnost a objem máš v katalogu příslušenství na stránkách Hondy, a boční se na Forzu nedělají, už tak máš velký podsedlový prostor a s kufrem navíc odvezeš fakt nesmysl, boční by se hodily snad jen, když bys chtěl cestovat mezi státy nebo vozit pravidelně nákupy domů místo auta. Navíc se připravíš o úzký profil a možnost se "proplést" dopravou, čehož skútraři v mnohém využívají. Někde jsem ale viděl vyrobit brašny nebo kufry tuším na PCX, nějaký šikula by to na Forzu určitě dokázal taky.