Zdar kolegové (a kolegyně),
uvažuju, že bych ze své číny někdy v blízké budoucnosti přešel na Hondu Forzu 125. Není to kvůli nespolehlivosti číny, naopak (mám na ní už najeto skoro 17 000 km bez větších problémů), ale čistě kvůli výkonu motoru a proto, že mne to ježdění na skútru chytlo víc, než jsem čekal.
Forza je mým cílovým skútrem, sedí mi co do velikosti a pohodlí podobně jako můj současný Optimus - a tady bych se rád poptal těch, kteří mají nejnovější verze Forzy s LED reflektory, jak kvalitní ta světla jsou pro jízdu v noci v meziměstském režimu. Motorka by se používala mj. i pro jízdy do práce a zpět (50 km jedním směrem) a na jaře a na podzim už jezdím do / z práce za tmy, takže kvalitní osvětlení je základ. Na své číně jsem si dokázal s tímhle problémem poradit k mé plné spokojenosti, aniž bych oslňoval protijedoucí, ale zajímaly by mne vaše zkušenosti v téhle oblasti právě z Forzy.
Napadá mne ještě, jak je to s možností nákupu originálních ND pro Hondu - existují na to nějaké slušné e-shopy? Nebudu přece jezdit s každou blbostí do servisu...
Díky za odpovědi a ať se nám v jedné stopě daří!