adacarp píše:Ano páčku musíš stlačit celkem dost,je to aj slyšet jak cvakne spínač.Copak že zase jiný stroj,když jsi z sh tak spokojený,že by jsi je začal sbírat????
Fakt,sú tam 2 spínače,jeden je na brzdové svetlo,zopne sa po cca 2 cm stlačení páčky,ten druhý na štartér treba stlačit fest silno-je to asi 6 cm ...
a ja tam šaškujem na pumpe,už som myslel,baterka v háji,alebo štartér
... ale štartér to vlastne ani nemá
SH-áčko som kúpil na rýchlo,lebo bola super cena-na jar pôjde na bazár-Forzu som zvažoval už dlhšie,ale už som nechcel 300-vku,hlavne kvôli váhe-Forza 125 natankovaná 162 kg,viac váhy ani výkon už na moje motkanie nechcem-aj by som dal fotky,ale načo,vyzerá presne ako tu dal foto Aki.Lee tu hore na stránke,fakt je krásna tá matná červená metalíza
O kvalite SH aj Forzy písať netreba,je to proste ako sa hovorí,HONDA
-- 02 říj 2021, 07:59 --
Tak užívateskú príručku som už prelúskal,mám ešte jednu otázku-chcem vymeniť olej v zadnom prevode,našiel som tam len množstvo 0,12 litra-ale aký typ oleja nie.
Motorový je tam jasne daný-SAE 10w-30,JASO MB,API SG alebo vyšší.
V tomto videu týpek vraví,že Honda doporučuje ten istý,čo do motora,ale on tam dáva prevodový 80w-90.
Je to asi jedno,ale napíšte čo ste dali vy,prípadne čo máte uvedené v príručke-chcem ho meniť,lebo ešte nebol,je to ročník 2018,nájazd 8900 km,dík.
https://www.youtube.com/watch?v=QH_Ygmf8ZC8