Žulda píše:Já mám na Forze toto https://fr.aliexpress.com/i/32956376497.html
monro píše:Ahoj, a můžu poprosit jak vypadá výsledná instalace v reálu? Zdá s emi to dost monstrózní a ve výhledu. Kudy se vede napájecí kabel?
Garrett píše:Cca před hodinkou projížděla kolem mého nová červená Forza ještě s převozní značkou, za mě opravdu velice povedená barva, krásná.
Ja mám túto -RHON píše:Ahoj, prosím vás kterou vybrat krycí plachtu na Forzu? Je spousta značek, máte někdo osvědčenou, kterou používáte?
RHON píše:Ahoj, prosím vás kterou vybrat krycí plachtu na Forzu? Je spousta značek, máte někdo osvědčenou, kterou používáte?
RHON píše:Kufr nemám, ale velikost M od Oxfordu by měla být v pohodě koukám. Jinak díky za alli odkaz, ale já jsem jako dítě, když něco chci, tak nejlépe včera
Meff píše:Mám dotaz koupil sem si před rokem novou Forzu 125 a při jízdě to skáče jak koza nejdříve to bylo pro rychlosti 40-60 a teď je to i při větších rychlostech máte s tím někdo taky takový problém?
RHON píše:Mám to samé, skáče přední kolo do 60 km/h pak je klid. Budu řešit na 1. garančce, pravděpodobně bude stačit vyvážení. Zatím mám najeto 280km
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 18 návštevníků