O p. Kvítkovi ještě za dob jeho působení v Liberci jsem psal já. Absolutně neochotný, nepříjemný když zjistil, že jsem skutr nekupoval u něj ale na Jarově a v Liberci chci jen garanční prohlídku. Nabídl mi termín za 3 měsíce. Zavolal a zajel jsem si tehdá do Boleslavi a tam proběhlo vše v pohodě. Od té doby jsem v Bolce nebyl.
Nyní jsem byl na sevisu s SW u nás v Liberci, všechno v pohodě, trochu zmatek okolo přední gumy - nechal jsem si poslat rozpočet s tím, že s přední gumou se rozhodnu zda ji nechám udělat u nich nebo jinde. Nakonec jsem se rozhodl ji nechat vyměnit u nich, vše jsem potvrdil emailem a za týden mi volali, že motorka je hotová. Bez gumy. Nějak se jim nepodařilo dohledat email ve kterém jsem objednával servis včetně výměny pneu. Za další 3 dny bylo všechno v pořádku. Prvotní odhad ceny byl o dost nižší než konečná cena, proběhla "sleva" ze 700,- Kč/hod na 600,- Kč/hod (700 na hodinu si neberou ani ve VW
). Guma byla taky asi o stovku levnější ...
Nedávno jsem si psal do Hondy Liberec o zjištění ceny originálních bočních kufrů na SW - zatím 14 dní bez odpovědi. Ta cena je asi tak strašidelná, že se mi jí bojí poslat
Nevím jestli v té Hondě mají tak moc napilno, že nestíhají odepisovat