od forester » 19 říj 2017, 08:37
Ja by som ti radil kupuj teraz lebo na jar už bude iná situácia.Ja by som teda nevydržal a išiel pre to aj zajtra
Keď píšeš že by si to chcel kupovať v únoru,tak to môže byť aj pol metra snehu a vtedy sa to zle zabeháva
Spomínam si ako som kupoval čoper.Nemali ho nikde alebo už za nové ceny o 500€ drahšie a aj to na centrálnom sklade.Pozriem na web Hondy TN a figuruje tam že ju majú na predajni a za starú cenu ráno o 9h a to večer nebolo.Hneď tam volám,overujem si to a že vraj ráno to dostali a je to v krabici ešte voňavka.Tak som im povedal že nech ju nachystajú že ju berem a on že dobre a ktorý deň? ja že okolo 12h možem byť u vás.Boli zaskočený ale že sa pokúsia ju pripraviť.Ja som vtedy vybielil môj účet na nulu a išiel za manželkou do práce a jej účet na nulu a ešte som vyzdvihol syna z práce a s ním do ďalšej banky aby mi požičal.Tak prachy som už mal a teraz ako sa dostať do Trenčína 135km? Volám druhému synovi a on že dobre tati akorát som prišiel z nočnej môžeme ísť
O 14h som už sedel na mojej vysnívanej motorke.Písal sa rok 2011 a bolo to 8 marca a teplota vonku tak 5st.Pekný darček k MDŽ
Honda PCX - 2010, predaný, 24 tis km
Honda Shadow - Black Spirit VT750C2B,2011,predaný,40 tis km
Yamaha X-Max 250 - 2012, predaný,84000 km
Honda Forza 300 - 2018, predaný 29000 km
Honda Hornet CB600F 2013, predaný 32000 km