od forester » 12 kvě 2017, 13:57
Vám sa nevyhovie nikdy.Podivné je keď je v inzeráte málo km a zlé je keď tam je veľa.Je to úplne v pohode že za 2 roky najazdil skutočných 19tkm.Keby tam bolo 1900km tak by ste polemizovali že tam má nejak málo a je to podozrivé.Že tam visí inzerát od januára? Čo je na tom podozrivé? Je tam cena ktorá odpovedá kvalitnému skútru a jeho stavu.Cení si to majiteľ lebo sa dobre o neho staral a správne servisoval o čom predkladá aj záznam.Tak aké pochybnosti?
Treba sa ísť na to pozrieť tak ako sa píše vyššie.Osobný kontakt z majiteľom je mnohokrát lepší ako 100x písať do fóra a špekulovať.Ja som predal tiež Hondu PCX po 27 mesiacoch z 24tkm.A hneď po zverejnení inzerátu sa prihlásili 4 ľudia a každý vyjednával cez tel. zľavu a ani skúter nevidel a ja som tu osobu nevidel.Nemienim dávať zlavy pre fiktívneho kupcu cez tel.To je zásadná chyba a som na to alergický keď je niekto lenivý sa prísť pozrieť na daný stroj.Potom jedného dńa som bol s ním v práci a prišiel kupca aj z pomocníkom,pokecali sme,spravil skúšobnú jazdu a hneď mi ju chceli vykešovať a zobrať
Tak sme po práci spravili regulérnu zmluvu dal som mu pôvodný štít a spokojný odišiel.Týpek ktorý volal prvý sa osočil po 3 dňoch že som ju už predal.No všelijaký sme mi ľudia
Naposledy upravil
forester dne 12 kvě 2017, 14:06, celkově upraveno 3
Honda PCX - 2010, predaný, 24 tis km
Honda Shadow - Black Spirit VT750C2B,2011,predaný,40 tis km
Yamaha X-Max 250 - 2012, predaný,84000 km
Honda Forza 300 - 2018, predaný 29000 km
Honda Hornet CB600F 2013, predaný 32000 km