Já jsem zatím žádný minimální odběry stanovený neviděl. Nejvíc jsem tankoval za 94Kč a to jsem najel asi 40km co mi blikala rezerva. Nádrž 3,8l a rezerva mi začne blikat s dotankováním do plné 2,3l-2,5l. Ani jednou jsem netankoval u stejné benzinky a problém nikdy nebyl. Ani bych si limitu na množství čerpání nevšimnul, musela by být cedule u vjezdu jako prase. Prostě přijedu, natankuju a neřeším. Kdyby byl problém uhádal bych tu svoji 100kč a už by mě tam neviděli. Ale pochybuju, že v Brně, Vyškově a okolí taková benzinka je. Jinak je to příjemný, na celodenní vyjížďku si strčím sichrkilo pod sedlo a jedu bez starostí od rána do večera. Ta spotřeba je i ve dvou fakt dechberoucí. Ani manželka nechtěla věřit
. Prý Mušov, to je od Brna daleko, nemáme benzín. A když jsme se vrátili, koukala nevěřícně jak tam svítí ještě polovina nádrže.
to 8steve:
na www honda liberec mají aktualizováno 21.4.2010, barva červená a je slevněná na 49 000,-
Lepší už to asi nebude. To za 41 900,-mi tak za půl roku bude připadat jako sci-fi. Leda počkat na další vlnu výprodeje.
Jinak na netu jsem viděl Innovy s řazením se spojkou. I u té repliky monkeye 125, co plánuju narok, je možno si vybrat spojku nebo odstředivku 4 kvalt. Bych vzal Innovu klidně i tu se spojkou, kdyby se tu nabízela. Já si teda limitu nikdy nevšimnul a to na té trase tankuju min. jednou týdně služební auto. Jezdím Holubice (Slavkov) Vyškov denně domů. Musím se podívat, kde je to tam napsaný.