Zdravím,
tož já ti nevím, pokud se ti válí doma bez užitku, snad by jsme se mohli nejak domluvit. Pošli mi tvuj email, nebo tel. domluvíme se
Jinak zkoušel jsem taky poslat soukromou zprávu chipovy, ale nějak to nešlo....
Mam innovu teprve 5 dní, a zatím jsem nalétal cca 3ooKm a fakt super, spokojenost 100%ní. Moto je naprosto zachovalá bez jakáhokoli škrabanečku koupená v CR, původní majitel se o ni dobře staral a proto jsem vůbec nezaváhal a hned se pro ni rozjel. Jak jsem psal měla asi 3000km naběháno a byla s tuningovým výfukem Leo Vince a kufrem givi. Původní vyfuk k ní byl také a to to vše za myslím pěkným 30000......
Jak tak čtu starší polemiku ohledně jízdních vlastnostní, kroucení rámu, tlumičů atd.....trošku mi to vyluzuje usměv na rtu, proboha co od podobného přibližovadla kdo očekává? My odchovaní jawoo 350 jsme asi kapku shovívavější
Jinak mam ještě,,dospělou moto" také hondu čtyřvál, ale inova mě zkrátka nadchla....
Pro chipa,...zkusil jsem poslat ještě jednu soukromou zpravu, ale fakt to nějak nefunguje. Uvažuji taky o ochrannem štítku na řidítka, ale zatím se marně rozhlížm, jsi mi schopen nějak poradit? Dík
Prosím nezakládej dva příspěvky pod sebe. Pokud chceš něco dodat, použij editaci již vytvořeného příspěvku. Díky Kyblos