od bajza » 10 úno 2016, 16:23
Ano přesně tak cituji "To je váš podpis? Takhle se podepisujete? No nevím to se snadno napodobí, nechcete to napsat znovu. A víte možná bude mít problém, možná vám to ani neudělám, od rána mi nefunguje tiskárna, mám přes to pruhy". Ptám se co ta druhá tiskárna, na druhé straně místnosti. " Tak ta taky nejde." Nakonec pruh tolik nevadil štítek co nalepila, byl zasažen jen velmi okrajově pruhem a tak vše zachránily nůžky.
-- 10. 2. 2016 23:58 --
Tak se mi podařilo najít a stáhnout manuál z roku 2011 určený sice pro Aprilii SR Max 125 ie,ale myslím že je totožná s Gilerou Nexus r.v. 2009 a výš.Sice jsem chvilku klikal a překládal,ale podařilo se je v angličtině a pdf formátu.(bylo tam i Leonardo,Atlantic,Scarabeo,Mojito i SR a ještě nějaké 125-200 ccm)
-- 11. 2. 2016 11:03 --
Tak koupena žárovka "sulfidka" (7 kč) a koukal jsem i na ledky.Nakonec nebyli tak drahé.Měli modré po dvou kusech nejspíš 4 ledkové za cca 95 kč. To samé v bílém 115,-A šesti ledkové za 200,-Zatím jsem je nekupoval byli o něco delší a silnější, tak vyzkouším a pak dokoupím ledku.Asi bílou myslím že modré nebudou tolik svítit.