od JRM66 » 30 pro 2015, 22:21
forester píše:Tak áno za peniaze a bez kurzu to bude zase o jedného super šoféra na cestách viac
Bez urážky a prečo sa bojíš ísť na plnohodnotný kurz kde by si sa niečo naučil,občerstvil si vyhlášku,zákony a potom sa môhol pozrieť do zrkadla a povedať si "som dobrýˇ dokázal som to a nikomu nemusíš mastiť vrecká?
Forester nemyslel som to pre začiatočnika ktory nikdy nesedel na motorke, to by som ani neodporučal v žiadnom pripade, ale ak niekto jazdy sústavne už povedzme 10-20rokov na aute a tak dva roky dozadu zase sústavne na 125-ke ktorú mu dovoľuje zákon tak si osobne nemyslim že mu sedenia na zadku v učebni a behanie na motorke po parkovisku dá viac ako doterajšie denno denne skúsenosti. Ja ked som si až zopar rokov po vojenčine robil vodičak na velku, tak už som mal odjazdene hadam aj 10tkm z vodičskym na M"-ko. ale to bola zase iná doba, a veľky ružový vodičák v ktorom sa nevyznali ani samotný policajti.
MOTO: BMW R 850R.95tkm, teraz 105tkm Piaggio Liberty 125 m.02 Maslová metla. cca. 45tkm teraz cca.65tkm Beverly 250 RST-ie 04 silver Italka.kauf.27tkm, aktuál 50tkm Dalšie BV250-300ie Tourer čierna z CZ teraz už white pearl 566. Viva Piaggio! BV 350 ST