Zdravím všechny majitele tohoto úžasného "nexusního" skvostu
Vlastním nexíka od srpna minulého roku, jen jsem si musel počkat až se na něm pořádně vyřádím kvůli schválení "B". Nechal jsem si ho dovézt z Německa. Stál mě i se všema papírama a stk, převodem necelých 66 tisíc. Je to ročník 2010 ie srpen. Najeto měl pouhých 1500km, čestvě po servisce. Měl jsem kliku
Pán ho dostal jako dárek na dojíždění do práce, ale byl na něj moc vysoký. Tak teď ho vlastním já a nemůžu si ho vynachválit. Je prostě fakt skvělej. Jezdím na něm od jara a už má ode mne nalítáno tisícovku. Jelikož tomu prd rozumím, tak jsem rád, že tady od vás kluci na foru něco pochytím. Zatím jsem s tím nedělal vůbec nic-jenom zkontroloval hladinu oleje, tlak v pneumatikách a tím moje motorkářské dovednosti skončily
Baští mě plus mínus kolem 3,2 litrů. Nijak ho nešetřím
Rád se s váma podělím o další zkušenosti z jízdy. Jezdím s ním na chatu a do práce. Mám to kolem 15km. Jediné z čeho mám respekt jsou takové ty dodělávané asfaltové čáry na silnici,..když na ně najedu tak cítím jak se přední kolo jakoby rozhýbe do stran
tak nevím jestli to máte taky tak
no jinak ooooobrovská spokojenost. Na každou jízdu se ohromně těším a neskutečně si ji vychutnávám,...Před tím jsem měl jen čínu
Dneska už bych z tohohle italského hřebce jen tak nepřesedlal