roman257 píše:mám ho 14dní s kitem 180ccm, hustý ale žere, od prodejce nekvalitně smont. plasty (od výrobce taky) porupaný 5mm fuka a sešroubovaný jako by nic.. včera přestal fung. ukazatel směru, nevím co s tím. elektr. nic nezjistil a pohled jak špatně!!! je svařenej rám nevim zda na tom jezdit kolem 100km/h to mně zklamalo za 40tis co bude nevim v Po to budu řešit... r
kodls píše:Já mám Grande porto už týden a nemůžu si stěžovat. Tolik úložných prostorů, napřiklad ty u řídítek se docela hodí na povinnou výbavu a dokumenty atd., cestující vzadu chválí pohodlí, zatím nejrychleji jsem s tím jel 99, pravda, bylo to sice z mírného kopce, ale nejel jsem na plný, "zajíždění" přece . Spotřeba při prvních 100km udávaných 2,8. Pokud opravdu uvažuješ o koupi tohoto skútra, tak bez váhání do něj ( Docela mě ale sere neustále vychvalování vzhledu, hned první den mě zastavili 3 důchodci ) A ohledně barvy, vůbec, ale vůbec se neboj té britské závodní zelené, pasuje k tomu skútru nejvíc a ve skutečnosti vypadá mnohem líp než na obrázcích, bílá ujde, taková módnější, ale černou fakt neber, nic na tom skútru nevyniká. Pokud máš nějaké další dotazy tak PM
Uživatelé procházející toto fórum: Seznam.cz a 11 návštevníků