šnek - je to OT, ale na MSX jsem jel a 3 kamarádi ji mají. Zakládal jsem klub Monkey/Gorilla, mrkni na
http://www.monkey-gorillaclub.cz, je tam něco i o MSX, 3 tyhle motorky u mně byly minulý týden na návštěvě. Jinak mám Gorillu v cestovatelské úpravě a opravdu na ní cestuji, na těch stránkách se o tom dočteš. MSX jinak dobrý, se skůtrem to nemá nic společného a kdo nemá citový vztah přímo k Monkey/Gorilla, MSX je skvělá varianta, je to hodně zábavná a dobře udělaná motorka. Pro mne ale aktuálně ne, mm rád svou Gorillu, před 2 týdny jsem na ní byl např. v Alpách, a ty dvě motorky by si v garáži konkurovaly, takhle mám BMW R 1150 GS Adventure, Gorillu a C1 a to se nepere...
6.9. edit:To jsem blázen, největší rarita mezi skůtry a tady chcíp pes...Haló, východočeši s C1, ozvěte se:-):-)!!! PS: Jinak ta motorka nemá chybu, včera jsem dal asi 80 služebních km a každý jsem si ohromně užíval.
Kamarád z HK doplnil muziku a nalakoval víko kufru, takže má skůtříka v plné palbě a exkluzivním stavu, fakt krása.
22.11. edit:Tak už mám skůtry dva, kamarád se zamiloval do něčeho na 4 kolech a C1 mi prodal. Stejně jsem pokukoval po druhém abychom mohli jezdit s přítelkyní, máme oba i velké motorky, tak teď pokryjeme veškeré motorkářské potřeby. Ten druhý skůtr je v exkluzivním stavu a plné výbavě, když mi to nabídl, neváhal jsem.
Mimochodem moje modrá C1 je v servisu, chci aby byla ve 100% pořádku, příští rok chystáme i nějakou větší expedici. V říjnu jsem na ní najel 300 km za den (sraz našeho BMW klubu), svezl jsem se i na verzi 200 ccm, jede opravdu lépe, hlavně tolik nevadnea v kopcích a tam, kde s rychlostí 125ka končí, silnější verze zrychluje dál. Bohužel jich je málo.
C1tommala.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.