Že jsem toto nečekal
to bych msel započíst toliko věcí... To u tej váhy taky nikdo nezapočítává takovéto spozdilosti
Ale samodoma je lepší jak odhadovat.
13.10. edit:Tak jsem zrovna přišel z venku a mohu zkonstatovat, že váha 10,5g je moc (navíc skoro totožná spotřeba jako s 9,5g s tím, že max klesla 100 dle tacho oproti 110 při 9,5). Ještě zkusím tu kombinaci 9,5 a 10,5 ->10g. Uvidíme jak to bude vypadat. Třebas nakonec zůstanou původní 9,5g a bude to. Ale ty vysoké otáčky mě ale štvou... Když s 9,5g jedu 60 při 7000rpm a něco, 70 při 7800-8000 a 80 při 8500-8700. Ještě muže být v současném nastavení potíž, že jsem neměl obyč vazelínu na maličko namazání varce, tak jsem to mázl grafitovou (zřejmě proto to bylo línější - špatný pohyb válečků)
Jináč kopečky mi přišlo, že to jelo stejně jako s 9,5g. Fakt nevím.
16.10. edit:Tak poznatky s kombinací (9,5 a 10,5) -> 10g jezdí stejně kopce jako s 9,5. Maximálka ještě něbyla zkoušena, jelikož jsem hned za nějakou plechovkou... Ten provoz moc na zkoušení není... Ale do 90 to letí uplně luxusně. Dál jsem se moc nedostal právě tím provozem. Takže mám konečnou váhu s kterou budu jezdit nejspíš 10g. Jelikož mám 120kg, tak si moc vyskakovat nemužu... Chce to trochu schodit, aby to jezdilo ještě lepší... Těch 9,5g je ale taky dobrejch, ikdyž to leze hodně do otáček. Čili větší množství béňa. Spotřebu s 10g ještě musím zjistit, jelikož s tím není naježděno tolik kiláků, aby se to dalo dobře určit. Ale zatím bych řekl, že to bude slušný.