Zdravím všechny uživatele či budoucí uživatele Maxíku. Sám sem se jim před nějakou dobou stal a nemůžu si ho vynachválit.
Ke výše zmíněné otázce ohledně brzd můžu jen potvrdit, že brzdy nejsou zrovna nejlepší, přední brzda je na můj vkus slabá - přesněji řečeno brzdy jsou na klasický provoz v pořádku, ale pokud chcete jezdit trošku svižněji i v zatáčkovitých úsecích, tak vás zde brzdy moc nepodrží, trvá to dost dlouho než zpomalíte na rychlost, kterou požadujete a potom to nemusí skončit zrovna nejlíp - asi nemusím říkat
Proto jsem se rozhodl místo investic do variátoru, které jak jsem si přečetl nejsou až tak velkou pomocí, investovat do lepšího předního kotouče a klapky.
Jinak pokud uvažujete nad nějakým laděným výfukem mohu jen a jen doporučit AKRAPOVIČ. Ihned jak jsem se dozvěděl o možnosti mít Akrapovič na skůtru, neváhal jsem a objednal, bohužel v Česku ho neměnili nikde skladem, tak jsem ho musel objednat z Itálie, přišel však za 10 dnů a za ty peníze to STOJÍ!! Nádherný hluboký hlas prostě Maxíkovi k jeho mohutnosti sedí
Samozřejmě k tomuto je nutno dát ven DB killer, jinak si moc neslibujte.
Jinak všem Maxíkářům a skůtristům přeji hodně úspěšných kilometrů a hlavně bez nehod!