koudáček píše:Nerad pomlouvám,ale za tento strojek bych ty peníze nedal povozil jsem se na něm na předváděčce v Jihlavě a hrůza je to uječené předek poskakoval tak,že kdybych jel 100 kilometrů tak se toho třesu asi do smrti nezbavím jediné co je pěkné tak vzhled,ale po mé zkušenosti do tohoto bych nešel to už bylo příjemnější svezaní na scarabeu krásná klidná jízda,ale když už bych chtěl tyto peníze utratit tak bych šel do beverly to je opravdu super svezení i na dálky říditka pěkně vysoko a né mezi nohama krásně ovladatelná tak toto bych viděl jako dobrou investici,když už tedy kvalitní 125ccm
MrBrum píše:koudáček píše:Nerad pomlouvám,ale za tento strojek bych ty peníze nedal povozil jsem se na něm na předváděčce v Jihlavě a hrůza je to uječené předek poskakoval tak,že kdybych jel 100 kilometrů tak se toho třesu asi do smrti nezbavím jediné co je pěkné tak vzhled,ale po mé zkušenosti do tohoto bych nešel to už bylo příjemnější svezaní na scarabeu krásná klidná jízda,ale když už bych chtěl tyto peníze utratit tak bych šel do beverly to je opravdu super svezení i na dálky říditka pěkně vysoko a né mezi nohama krásně ovladatelná tak toto bych viděl jako dobrou investici,když už tedy kvalitní 125ccm
No každý má nějaký vkus, ale tyto slova moc nechápu. Já jsem maximálně spokojen a můžu se těm slovům jen pousmát a myslím, že to udělají snad všichni majitelé tohoto skůtru. Peace:-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků