Tak zrovna tyhle jsem konečně v pondělí namontoval....
Co se týče montáže, blinkry mají krátký šroub a tím pádem by byli schované a v držáku je pouze díra 8 mm, nechtěl jsem díru zvětšovat kdyby se dával zpět originál, takže jsem si od svého šikovného soustružníka nechal udělat nerezovou redukci - venkovní závit klasika 8M vnitřní jako je na blinkrech je to 10 ale jiné stoupání 1,25......Jinak odšroubovat vše od značky až na držák a zadní krycí panel pod sedlem.
Já ho nevzal (prý udělají odpor žárovky vpředu...neudělají) a tak jsem ho potom dokupoval v obchodě a rovnou jsem koupil i konektory aby se to dobře spojovalo
Tak hlavně to musí být člověk už jiné tele, aby si splálil nohu o ten výfuk, pro řidiče silně netýkající se problém,možná u spolujezdce a i to velmi pochybuji jinak si myslím, že ani ten kryt u origa by úplně nepomohl
Potřebuju pomoct. Koupil jsem si výfuk Akrapovič , ale nevím jak ho namontovat a jak vyndat tu ucpávku. Díky za pomoc. A je potřeba dokoupit ten katalyzátor?
Nic se dokupovat nemusí a na ostatní otázky nevím co bych napsal, abych zůstal na slušné úrovni zřejmě jenom to, že se pořádně podívej na návod a co se ucpávky týče... Stačí logicky uvažovat.