Ještě donedávna jsem nechápal, jak může být někdo na něčem závislý, proč třeba někdo propadne kouření, že prostě bez cigarety nemůže existovat, proč někdo propadne alkoholu, proč narkoman drogám ... atd., každý si dosaďte další příklady, čemu lze propadnout až do závislosti.
Proč dávám takové přirovnání? No protože u mě se doslova vytvořila závislost na skútru. Začalo to minulý rok, kdy jsem si skútr kupoval za bohulibým účelem - snaha ušetřit na dojíždění do práce. No musím říct, že prakticky hned po první jízdě, jak jsem ochutnal, jak se krásně jezdí na skútru, tak jsem tomu ježdění doslova a do písmene propadl, takže to u mě dopadlo tak, že do práce sice na něm jezdím skoro každý den, když je dobré počasí, ale hlavní využití a zálibu mám jezdit na skútru na výlety, a to ne jen nějaké krátké pojížďky po městě nebo blízkém okolí, ale už jsem podnikl řadu výletů i stovky km za jeden den.
Svým nadšením pro jízdu na skútr jsem nakazil i manželku, která i když ještě minulý rok nechtěla ani slyšet o tom, že by na skútr kdy sedla, tak letos to vyzkoušela, osmělila se, no a dneska už tomu ježdění propadla stejně jako já ...
. Takže dneska spolu jezdíme na skútru nejen do práce, ale pořádáme i společné výlety na skútrech, někteří nás už znáte, mnozí jste už s námi byli na výletech, takže určitě můžete potvrdit, že nás zkrátka jízda na skútru baví a líbí se nám!!
.
Třeba můj příběh nadchne i další lidi, kteří se rozhodují, jestli si koupit skútr nebo ne, a pokud vás to začne bavit jak nás, můžete se třeba přidat k nám a jezdit
společně s námi na výlety .