Zdravím všechny, kterým je v současnosti moc líto, že je hezky a pořádná zima a nemůžou jezdit. Nečekal jsem takový zájem o téma a je fajn, že jste. Když jsem loni svýho skůtříka přivezl, jel na něm z Hrušovan u Brna od pana Kazlepky můj kolega. Jeli jsme po dálnici vlastně pořád 110 - 120 km/hod. a i když jsme se stavovali u pumpy a na kafe, žádné střílení do výfuku se nekonalo, já mu kryl autem zezadu záda a to bychom to střílení registrovali. Začalo to až jsem vyjel druhý den už doma. Takže se vlastně ptám, jestli je možné, že to začalo proto, že ten motor šel zhruba 3 hodiny naplno ? Podotýkám, motor má karburátor. Zavezl jsem ho do Braníka, dostal novou svíčku, filtry, prý se podívali i na ventily a karburátor a NIC. Pořád střílí. Luca může potvrdit, že v současnosti je to hlasitější. Takže by bylo dobré to řešit, jen pořádně nevím jak. Aby do toho husa... !!!
Ještě douška. Kamarád se zeptá u nich na vesnici, má tam někoho, kdo sice dělá auta, ale rozumí tomu a má,takříkajíc,cit a uši a správnou zarputilost. Tak snad bude líp !