Ciao
Tak už jsem doma a podle zprávy na Skutrmotu, Pitrs taky.
Jeli jsme na Kokořín:
Pitrs.jpg
Richi.jpg
Při výjezdu od hradu jsme zažili podél silnice první sníh. Jinak byla ale projíždka bezva pohodová.
Na mě bohužel až moc
. Nechal jsem se tou pohodou unést, na zcela rovném, přehledném úseku jsm se kochal a nedával pozor. Že auta přede mno brzdí, jsem zaregistroval později, než bylo žádoucí, takže jsem se lek, zašlajfoval a už jsem ležel. Bylo to hned
.
Nic moc se nestalo, Maxe jsem zvedl - kromě odřenin plastů mu nic nebylo, takže jsem ho nastartoval (sice tentokrát až na potřetí) a normálně odjel domů. Zkrátka Yamaha T-max
No a tak už prý (podle tvrzení mé starší dcery) je ze mě opravdu motorkář
.
Myslím, že kdybych jel rychleji, nerozptyloval bych se kocháním a jel soustředěně, nic by se nestalo. Tahle je, jen a jen kvůli mé nepozornosti a nešikovnosti, Maxík odřený
.
Ale jak pravý švédské přísloví: "jednou je nikdy, dvakrát už je zvyk", teď půjde o to, se poučit a chyby neopakovat
Rozhodně ale musím říct, že takhle jsem si ukončení sezóny opravdu nepředstavoval
. To znamená, ještě se letos musím projet
A JAKÉ, ŽE JSEM SI Z TOHO VZAL PONAUČENÍ: PŘI KOCHAČCE JE TŘEBA DÁVAT BACHA VÍC, NEŽ JINDY _tmax.gif
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Raději o 1/2 hodiny déle, než o 20 let dříve.
Richijan je nick, křtěný jsem Richard Jan, kamarádi mi říkaj Richi, mailové adresy mám rischa@...., oslovení Ríšo nesnáším ;-[