od forester » 17 dub 2011, 18:01
Mne jun vyhovuje ale samozrejme to treba skoordinovat.Vtedy nebyvaju zapchy a nieje tak horuco.Nechcem tu mudrovat samozrejme je to vec nazoru a dohody tak to zhrniem zase ja v nejakych bodoch.
1,Ziadna dialnica je to najvatsia blbost co by sme mohli spravit ved nepotrebujeme predsa aby nas tam sejmol nejaky prispaty turek v kamione alebo v osobaku!Starymi cestami chodim k moru na Makarsku a su vo velmi doborom stave davali nove koberce.Je problem ich najst ale chodim tade uz viac rokov a minuly rok som naspravil ani 1km po dialnici pred tym som isiel zo Zagrebu po Karlovac dialnicou lebo som nevedel najst paralelku ale pomocou navigatoru to nieje problem.Dalsia vyhoda ze tie cesty su uplne prazdne sice som isiel v noci ale aj cez den to musi byt podobne,je to uz len pre domacich a skalnych ktory to najdu.Nechcem machrovat ale vsetky tabule ukazuju smer iba po dialnici ale mna neprechcali.
2,Dalsia podstatna vec je rychlost zase je to o tolerancii.Ja mam 125PCX a urcite nepojdem na hrane to je 110km.Ked sa mieni niekto hnat tak moze íst dopredu a niekde si dame scuka,ale by som to radsej nerobil.
3.Kam?Ja chodim na Makarsku rivieru a to je jedno kde,najkrajsia je Brela ale aj najdrachsia ale to more je rovnake tak nieje problem to zapichnut kdekolvek.Preco Makarska?lebo je tam ako taka zaruka tepleho pocasia a ma to juzansky charakter nie ako na Pule.Na ostrovoch som nikdy nebol takze Krk by mohol byt ale ked bude pocasie aspon 25stupnov inac je to onicom.Ako sa pise hore o vzdialenostiach tak nesuhlas,z BA je to na Makarsku cez HU 756km zo zarukou na Krk odhadom 680 takze velky rozdiel nije.
4,Trasa urcite cez HU je to rovinka a pre nas je to podstatne,potom je tam teplo a neprsi ako v Rakusku tam chcije stale aspon mne chcalo ked som mal dialnicnu znamku.Apropo poplatky mojou trasou su 0 aj Slovinsko sa da super obist.
4,Ubytovanie,urcite na private nejake campy a pod stoja za prd,cenove je to rovnake a komfort minimalny.Ked budeme vatsia grupa tak berieme apartman za 50-80€ a to je najlepsia varianta.
Zatial tolko co ma na rychlo napadlo,dajte pripomienky nech sa to uz formuje.Kamarat(z fora) z TN pride do BA a spolu sa napojime na CZvetvu niekde v Rusovciach smer HU.
1975ak Cez HU je to najblizsie.Cas co si pisal je vyborny,suhlas.Tych 12 hod je dost naivna predstava,to urcite nezvladneme budeme potom grogy,treba aj odychovat.Ja to robim na aute tiez asi za 12hod a spim na Plitviciach tak 1/12hod.
denoo dialnica je bezpecnejsia ale iba pre auta,pre skutre naseho obsahu je az moc nebezpecna a v odstavnom pruhu jazdit predsa nebudeme zbierat klince a smykat sa na strku.
Honda PCX - 2010, predaný, 24 tis km
Honda Shadow - Black Spirit VT750C2B,2011,predaný,40 tis km
Yamaha X-Max 250 - 2012, predaný,84000 km
Honda Forza 300 - 2018, predaný 29000 km
Honda Hornet CB600F 2013, predaný 32000 km