Fotogalerie a videa ze společných akcí, srazů a vyjížďek.
Pravidla fóra
Umístěním obsahu na toto fórum strvzujete, že jste jeho autorem a prohlašuje provozovateli, že umístěním a zpřístupněním takového obsahu prostřednictvím tohoto fóra nebudou neoprávněně zasažena autorská práva třetích osob ani jiná práva a oprávněné zájmy třetích osob (např. právo na ochranu osobnosti fyzických osob) a nebudou porušeny obecně závazné právní předpisy.
Tauris Samba, najeto 3000km a prodano. Honda Rebel CA125, najeto 4000km, taky prodano. Jawa 21 - zrenovovano, najel jsem zatim jen 30km ČZ 477 (Růženka) - opravuje se. Gilera Typhoon 125 2T alias Jitrnice - nikdo ji nechce, tak na ni jezdim.
Je tam pár panoramat vícekrát, tak se nedivte, když uvidíte něco vícekrát za sebou. Byl jsem uchvácen a chtěl jsem to z více úhlů pohledu - hlavně jsem tvořil i obrázky na plochu nebo do rámečku. Snad se bude líbit.
Motocykl je pro dvě osoby pouze schválen, ale nikoliv určen...
Nadává-li Moravák na Pražáka, nadává v podstatě sám na sebe...
Podařilo se mi konečně sestříhat jakš takš přijatelné video.
Vzhledem k tomu, že mám natočeno cca 10 hodin videí, je velmi obtížné sestříhat vše řekněme do 20-30 minut. Pojmul jsem to tedy né video na téma "Jak jsme jeli", ale na téma "Jakej je GG". Hromada z Vás se tak bohužel ve videu nenajde. 10 hodin sestříhat do půlhoďky prostě nejde. Sestříhaný úsek je od vjezdové brány k ledovci.
Snad se bude líbit....hezkou podívanou.....
| Life is better with MY KTM | Žijte naplno...tenhle kolotoč jede jenom jednu jízdu...