Ahojte, musím se vám pochlubit s tím, jak jsem to dneska položil ve městě (celkem už potřetí co mě zklamaly čínské pneumatiky
) ... Jedu si na křižovatce do zatáčky asi metr a půl za autem které tu zatáčku projíždí stejně jak já... no a jak jsem v náklonu v té zatáčce, tak ten borec v autě prudce zabrzdil před přechodem (kde nikdo nebyl), samozřejmě jsem musel taky na brzdy a abych to do něj nenapálil, tak jsem musel obě zmáčknout naplno. Víte všichni, že nám víc brzdí přední, ta zadní skoro vůbec, takže se mi zablokovalo přední kolo a celý skútr se skácel k zemi. Já jsem to naštěstí v té malé rychlosti ustál, takže jsem stál kousek za křižovatkou obkročmo na položeném skútru, kterému se díky hi-tech čínskému zámku otevřel kufr pod sedladlem a na silnici mi vyletěl řetěz se zámkem, helma, lékárnička a nářadí, což člověka opravdu velice potěší
Skútr naštěstí uplně v pohodě, ani jsem ho nijak moc nepoškrábal, tak jsem si to všecko posbíral naložil a co nejrychleji odjel, abych nedělal ostudu
Týpek v autě už byl samozřejmě dávno pryč, ani se nenamáhal zastavit...