"Místní", znamená okolí Brna?
Protože - já už vyjížďku kolem Brna záludně připravuju. A protože jste vy dva z Liberce, tak jsem to sunul od Brna spíš nalevo nahoru, takže mi vychází zatím velmi hrubě okolí Velkého Meziříčí, velmi hrubě řečeno.
Co se týká termínu, tak zatím co jsem koukal do kalendáře, by toho 23.9. mělo být OK, ale ještě to musím konzultovat na několika místech. Mám taková zaměstnání, kdy něco do něčeho časově vleze a pak jsem namydlenej. Musím to posychrovat ze všech stran. Zítra bych to měl vědět, rozhodím informační sítě.
Ještě vím o dalších dvou až třech SH ze Zlína, kteří nejsou zde na fóru, těch bych se určitě zeptal. Tam je myslím 125, 150 i 300.
_Tom_ mě předběhl, ale díky za to, někdo to rozlousknout musel. Jo a s tím, jestli to budou SH nebo ne nemám problém, myslím, že PCX i Vision je taky Honda a myslím, že Beverly je Piaggio
Takže pokud nemá nikdo nic proti, na značky bysme nehráli, co vy na to? SHček tam stejně několik bude, takže faktor SH bude zachován a ostatní musí akorát říct, že proti SH nic nemají
Myslel jsem, že by byl sraz třeba ve Velké Bíteši na náměstí u cukrárny a pak by se to šinulo k Meziříčí. Podrobnosti cesty si beru na bedra s radostí.
Tak pokud byste počkali do zítra, hodím definitivně termín z těch dvou, co bych mohl.