slapky.jpg
Přátelé, už je to zase tady! Mrazy přešly, mnozí motorkáři už vyrazili provětrat stroje, ale neviděl jsem, krom rozvozců pizzy, žádného scooťáka!m Je třeba je probudit
!
Je smůla, že termín nebude všem vyhovovat
! Pořádá se tolik různých akcí, že trefit se do termínu všem je téměř nemožné... Termín se kříží s Poděbrady, ale tam zřejmě bude směřovat menší část scooťáků, necháme to tedy tak. Dalším problémem mohou být Velikonoce, ale to se u rodiny asi dá také nějak vyžehlit, na pondělí mohou být „mrskači“ v pohotovosti!
Tak, jako se už stává tradicí, je třeba svolat první sraz sezóny do Šlapanic!
Vězte tedy, že dne
7. dubna 2012 se uskuteční již 6. srazík skútrů všech objemůIMG_6142.JPG
Jak vyplývá z „hlavičky“, mohou zúčastnit jezdci na všech strojích jakékoliv výroby,s úpravami i bez úprav, všichni, kteří chtějí poznat osobně kamarády se kterými se setkávají na stránkách skutrfora, všichni, kteří se chtějí po zimní přestávce osvěžit hovorem i odvázanější náladou se „starými“ přáteli . Majitelé „smrtek“ by si měli ověřit, zda jim jejich stroj vyvine rychlost alespoň 60 km/h
.
Kamarád MVAT je opět ochoten uvařit nějaký výživný guláš, abychom se posilnili před cestou a nemuseli spoléhat na zajištění nějaké restaurace, kde by nás oběd zdržoval...
Příjezd účastníků v průběhu sobotního dopoledne, bylo by však třeba dorazit alespoň do 13:00 hodin. První jezdce budu očekávat od 9:00 hodin.
Cestou zpět z vyjížďky bychom někde v obchoďáku koupili potřeby pro občerstvení ( rum, nealko, lahvové pivo, ..., ale také buřty, chléb, ...), večer bychom poseděli podle počasí buď venku, nebo uvnitř chaty, pobesedovali, něco vypili,...
Scooty,až na pár vzácných kousků, však nelze uschovat. Nikdo tam však nechodí, objekt je mimo jakékoliv cesty a obydlí, příjezdová cesta je slepá .
Trasu vyjížďky prozatím nemám upřesněnu, poradím se s kamarády kam směřovat. Líbila by se mi historická kovárna v Těšanech. Musím se však s nimi spojit v dohodě o podmínkách větší návštěvy.
Ubytování je spartánské: vlastní karimatka a spacák, spí se na holé dřevěné podlaze. Tekoucí voda (teplá i studená,ale koupelnu nečekejte), elektřina, plyn, kompletní kuchyně (vařit jen z vlastních surovin), WC, k dispozici i místa pro stany, možnost rozdělání ohně venku,...
Nájem chaty žádný platit nebudeme, bude však třeba uhradit spotřebované energie (voda, elektřina, plyn) a „propriety“ pro vaření výživného guláše. Předpokládám, že nebude nikomu proti mysli, když by mužská část účastníků přispěla částkou 70,- Kč.
Ubytování na ubytovně MU jsem zatím nezamlouval, loni jsme obsadili pouhé dva pokoje. V případě zájmu se na ubytovně zastavím a ubytování zajistím.
Takže:
místo srazu: chata MS Šlapanice
Loc: 49°10'24.481"N, 16°43'21.436"E
čas: 9:00 – 13:00
Poznámka:
Uvítám pomoc kamarádů, kteří nemají příliš dalekou cestu k domovu, při úklidu chaty po akci, samotnému mi úklid trvá i dva dny.
Mám naději, že mi v tomto termínu pomohou osvědčení kamarádi – stavěči?
Těším se na vás všechny a provolávám
ZDAR 6. SRAZÍKU ve Šlapanicích!
Seznam přihlášených:
Alex
ALI97
Balcin
Bumbec (Andílek)
Ciba + Šárka
Cyclops
Dave (?)
dbar
Děda Pája
dodo
ESO RIMER
fiiloo
Fla + 1
Fronsac
gerd
gombo
cholstik
chovis
jarafari
jirka1084
Jirka 67 + 1
juryi
Kikin + Lenka
Kitee + 1
Kerim
krpi + manželka Věra
Kyblos
lisak
Mach.002
Majkl
Marťas + Andy
Mathias a Věruška
Matty46
Mefisto
Mirek P.
mirsil
mk-tec
MVAT + Martina
Myschan
ohka + Mirek
Pája + Pajošek
Persi a Evka
Pohy
Prochy
Rady
Richian
rzbynek
Sandokan
Slepejš + Kačaba
Sochor 1
Sochor jr.
Strmal
tata Bohouš
venca 1
venda
Virgil
wictor
Žebec
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.