Ciao
Dorazím pokud nebudu nemocnej nebo mrtvej.
Jak jsem studoval cestopisy na netu (viz můj předchozí příspěvek), tak mi vychází z hlediska času a i financí, že s Váma pojedu jen kus
a pak to zalomím na jih do Toskánska. Nebo se naopak někde sjedem a pojedem spolu zpátky.
Jak jsem psal, jde mi o to relaxovat a nasát/vstřebat atmosféru Alp a Toskánska. Takže se nechci šťavit víc než v průměru 300 km denně, aby byl čas se projít podívat, posedět, nafotit, vykoupat se,..
Nevadí mi vstát a vyrazit brzo ráno. Víc než najet km se chci projet po hezké trase. S dálnicí počítám jen pro rychlý dálková přesun k Alpám, hned 1. den, a pak už spíš průsmyky. V Itálii spíš okresky a časté stavění.
Protože z vlastní zkušenosti vím, že "
méně je více", radši toho plánuju míň, aby bylo víc času. Stějně se mi nevešly do programu takové skvosty jako Siena, Modena, Benátky a dokonce ani San Galgano (je už moc dole). Radši než velká centra chci vidět vesničky, městečka, hrady a kostely po cestě. I tak mi to ale vychází pokud vyjedeme v Pá 17.06. odpoledne do Ne 26.06 na cca 2.500 km
Montreux je promě z tohoto pohledu dost z ruky, ale třeba mě přesvědčíte
, nebo někoho dalšího přesvěčím já.
P.S.: Hlavně někdo (Wictor?) vemte mapu, ať se můžem bavit konkrétně.
_tmax.gif
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Raději o 1/2 hodiny déle, než o 20 let dříve.
Richijan je nick, křtěný jsem Richard Jan, kamarádi mi říkaj Richi, mailové adresy mám rischa@...., oslovení Ríšo nesnáším ;-[