Hlásím úspěšný návrat.
najeto tam 815km za 11hod prumerna 75km/h
zpet 860km za 11hod 20min.
po Chorvatsku přesuny 205km
CELKEM 1880KMcelkem spotřebováno
77,5L naturalu. =
4,12l/100km ve dvou
http://maps.google.cz/maps?saddr=Ji%C4% ... =5,0,1&z=7Tam jsme 3krát zmokli (2krat uschli, dojeli vlhky spolucestujici. zmrzlí) - bylo to vostý
ja jen bundu nepromok a ryfle+outdoor kalhoty, rukavice se ždímaly.. V alpach to kleslo i na 13°C a jet v hustým dešti... měl jsem strach. Wien pro zkušené jezdce. 4-5 PRUHŮ a jet si tam na skutru 90-100, vlevo vpravo blazni,kamioni,autobusy atd... Opravdu jen pro dobré řidiče.
Od sjetí z dálnice před Graz smer Slovinsko a dál už to bylo dobrý, Chorvatské dálnice jsou prázdný.
Cestu jsem uplne zmenil, nez jsem psal. Jel jsem na SENJ,mozná nejbližší moře. Ubytování jsem si našel na netu za 12,5Eur na noc, ale když jsme přijeli do města odchytl si nás místní domorodec a ubytoval ještě levněji. na 8 noci za180ecek. Nakonec jsme zustali jen 4 noci a jeli do Basky na ostrove Krk. Tam jsme ubytko nesehnali, nebo jen drahy od 20ecek za noc. a tak jsme cestou zpet zkouseli vesnice u more. Vsude neco bylo,ale drahy. Nema cenu chodit do tech tourist agentur, kde vam sice neco sezenou,ale drahy. Ideal si najit apartman sam a cenu si vyhadat. Nakonec sme nasli v Kornicu. Senj je docela pekny maly mestecko, pivo karlovacko 5,4kun
lahev samozrejme. Nic jsme s sebou nebrali, jedli na "ulici" dalo se. Malá neznámá mestečka lepší než centra,mín lidí a lepší pláž.
Byla to bláznovina, záda boleli, ale dalo se.. příště už jen na skůtru, co má stabilní rychlost alespon 130
jet pořád kolem 90 je děsný
(ono tachometrove je hezky ze to ukaze 130, ale real je 110 a stabilne se dalo jet GPS 90, tacho 105.. Ale jsem rad,ze jsem to podniknul a dojel. Yamaha Versity 264ccm z r.v 2005 nezklamala,jen zrala olej. spotreboval jsem 1,5litru oleje, v Chorvatsku jsem nasel moto kram a koupil opet Shell advantage 4T ale nemeli 10w-40 ale jen 15w50 a ty teploty co tam byly, myslim,ze motor byl jen rád
, dalsi mala zavada je,ze se me teplem rozlepil jeden sev na 50litrovem nepromk. valci Louis,ale to zalepim.
tot vse.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.