tak za včerejšek najeto něco kolem 300km čekal jsem že se svezeme a poznám kus prahy, bohužel vše rychlý přesun, na druhou stranu jsem byl mile překvapen nad maximálkou 125ky. bohužel organizací jsme se oddělili jen v pár lidech mimo, a následně návrat na václavák už jen ve třech. bohužel sjezdem směr štiřín nám odjel i zbytek co byl za mnou po okruhu, pár menších obsahů jelo už ze strahova, ale např. nevím kam zmizeli PCXka, kus cesty po okruhu jeli za mnou, pak ale hustší doprava, předjíždění po jednotlivcích, držel jsem se ostatních a po pár kilometrech jsem zjistil že kolem mě už jen maxici. a sjezem mimo okruh jsme to zazdili uplně. Zpátky přes celou prahu zase full. Většinu cesty na tacho 120 a měl jsem z toho prd. Mám pocit, že jezdit i na větším tak budu skútra trápit míň, ale v týhle rychlosti ve tmě a na neznámé silnici toho moc nevykoukám.
Teď přemýšlím jestli bude takové tempo i na seč tak na to dlabu, po cestě dom se mi rozsvítila výměna oleje, čas na to budu mít až o víkendu, a okolí seče si prohlédnout v rychlosti 120km odmítám
A co nějaké fotky a video?? rád bych se podíval