kepr:
Hehe,tak burgman S type se prodává na Slovensku.Jestli ho chceš,tak stačí přejet hranici
Co se týče té "zimní" verze,tak myslím,že kdybys zavolal do Suzuki že ho hodně chceš,tak myslím že by ho dovezli.Co mi zdrbli s motorem jsem popisoval už ve starým foru: po garanční prohlídce a ujetí 4 tisíc km /celkem tehda bylo 26 tis./ mi prostě škublo v motoru a zjistil jsem,že tam nebyl olej.Jestli ho tam nalili málo nebo vůbec,to bohužel už nezjistím,moje smůla že jsem to nezkontroloval.Při předchozí garančce jsem najel totiž najel 7 tis.,tak jsem myslel,že to bude i ted OK,bohužel nebylo.Byl jen trošku přidřený pístek,tak se dal myslím nový,nové kroužky a udělal výbrus.Půl opravy mi zaplatila Suzuki,já jsem doplácel 5 tisíc.Jenže to pak žralo olej jak kráva,že jsem to tam nestačil dolévat a za rok se stalo přesně to samé,kdy se mi ve 120 škubl motor,hodil jsem smyka /zrovna v zatáčce/ a zase jsem stál bez oleje./celá nápln zmizla během 14 dnů/ už jsem to kašlal,abych po každým tankování kontroloval,jestli mi nechybí litr oleje.Navíc jsem tím škubem očesal řemen ve variátoru,který jsem před rokem měnil.Takže mi to 5 týdnů stálo letos v opravě.Dali mi novou vložku do válce,jenže tam prskli zas ten starý píst.Měnili i gufera a další ptákoviny včetně toho řemene,oprava za asi 16 tisíc.Navíc,při předávání jsem zjistil,že mi to tak poškrábali,tak jsem to ani nepřevzal a museli stříknout novou metalízu.Další dva týdny v kelu.Za dva týdny jsem zase stál,motor vynechával,svítila kontrolka KI-vstřikování,tak zas do servisu,tam zjistili přetržený drátek u nějaké součástky./vsadím boty že ho přetrhli při té opravě motoru/ Nová součástka za skoro 4 litry.Tak jsem motor znovu zajížděl a po ujetí 2 tis. km to začlo klepat,takový kovový zvuk.Tak zas do servisu,tak zjistili že to není nějaké ložisko ale jde to z motoru,takže mi řekli,že at s tím jezdím dál a v listopadu pro to přijedou a opraví ho na vlastní náklady znova,nový píst,vložku do válce, atd.Mezitím mi začlo zase svítit KI,tak zas do servisu a zjistili lamda sondu ve výfuku,ža ukáže nějakou chybu ale hned to je OK ale kontrolka se už nevypne.Asi to bude zas.rané těma splodinama,když to blbě spaluje.No řve to jak řehtačka při jízdě,až mi to je líto trápit,no ale chtěl jsem ještě něco najezdit v září a říjnu,když jsem dva měsíce letos už ztratil...