Mně takhle zlobit budíky na Majdě 125 (rychloměr ukazoval dobře, ale zlobila ručička nádrže a neukazoval digitální display), ale tam odešla celá elektronika budíků. Pořídil jsem použité budíky ze scootlandu a v pohodě. Kromě http://www.scootland.cz by se dalo něco určitě pořídit ma http://www.skutrvrakoviste.cz
Přátelé, nevíte, jak se na Tmaxu 2007 resetuje kontrolka hlásící výměnu řemenu?
Budiky jsou v pohode, protoze po otoceni klicku probehne jejich test. Takze problem je bud v cidle s kabelem - 3600,- nebo je dole na kole plastovy rotor se zoubky, ktere by mohli byt vylamane - levnejsi varianta - 400Kc. Tak na to dnes mrknu. Nevit jestli, lze nejak promerit to cidlo?
Zdravím T-maxáci. Keďže uvažujem o kúpe tohto stroja, zaujímalo by ma ako sa správa na menej spevnených cestách? Myslím tým horšie staré asfaltky, mnoho výtlkov a tak, či to trase, či má skôr mäkké, alebo tvrdé tlmenie. Ďakujem za odpovede
Běžně jezdím s klukama co mají endura po nezpevněných cestách,akorát by to chtělo dodělat kryt spodku.Včera sem byl u kámoše co má 01 a přes zimu ten kryt dodělal z hliníkového plechu a vypadá dobře.
Yamaha XP 500 ABS T-max 09 Minulost : Yamaha YP 125 ABS X-max 11 Minulost : Kymco Agility125 City 09
Copak klub Maxíků je príma, ale ty jsi udělal vinikající věc, že jsi se stal "členem" T-MAXíků a navíc ještě s hliníkovým rámem a to je SUPER Také gratuluji.
Ve fotogalerii jsou krásné fotky ze závodu skútru v Písku. Mrkněte jsou tam v druhé půlce nadherné záběry Tmaxu .Je to pěkné porovnání co Tmax dokáže v zatáčce proti jiným značkám.Perfektní školení rozhodně ,doporučuji zhlédnout!
Yamaha XP 500 ABS T-max 09 Minulost : Yamaha YP 125 ABS X-max 11 Minulost : Kymco Agility125 City 09
Tak mám dnes zajímavý postřeh z YAMAHA ve Vrbovce. Měl jsem na dnes zamluvenu zkušební jízdu na novém T-max 530. Vše v pohodě, připravili výpůjční smlouvu a po zevrubném společném přečtení jsem byl možná záměrně upozorněn, že se vše řídí Občanským zákoníkem, což je tam napsané a PAK SE MÁM ZAMĚŘIT NA ČAS A STAV KM KTERÝ PAK BUDU PŘI PŘEDÁNÍ PODEPISOVAT. NEDAL JSEM SE, SMLOUVU DOČETL A V POSLEDNÍM BODĚ POD ZMIŇOVANÝM OBČ- ZÁKONÍKEM BYLO VELKÉ PŘEKVAPENÍ VE FORMĚ ROZHODCE od někud z Hradce Králové. Tak jsem poděkoval a odešel. prodavač se divil se slovy, že s tím nikdo nemá problém . V rámci své práce každého klienta upozorňujeme, aby nikde nepodepisoval nic kde je rozhodčí doložka. Nevím jak si dnes múže někdo kdo má vystupovat jako solidní prodejce dovolit takový trik a možná je to záměr Nevím kolik z nás se vydává všanc této praktice, kdo to přehlédl v záplavě informací s výpůjčkou, ale radši to zde píši, noboť jsem před nedávnem doporučoval půjčení před koupí a teďse za to STYDÍM