[quote=jirka04]Ahoj phony,to tě teda upřímně lituju,páč čekat takovou dobu na díly,to bych byl nervózní ještě víc.Ta 200 je taliánská kompletně??Já jsem zblblej tím svým drakem,kde je motor z yamahy a věci byly za tři dny.Je otázka,kolik je taliánská laxnost a kolik laxnost dovozce.Jestli to jde přes Cagivu,tak tam jsou s nimi dost špatný zkušenosti.
Já jsem teď pár dní(přes vichrný víkend)taky nejezdil,ale mám v plánu zas ho vyvětrat teď přes víkend.Tak jestli už máš plán,dej vědět,kdy a kde.Ani nevím,odkud jsi.Pochlub se.
[/quote]
Tak je to konečně doma !!
Volali že je to hotový, tak jsem pro něj hned jel :rolleyes:
Malinko mě zkazil radost účet, hlavně práce tam bylo hodně, ale sám bych si na to netrouf. Jinak ten mechanik na mě udělal dobrej dojem, tak mám pocit že mám skoro funglofku :p
Ptáš se,jirko04 jestli je to čistej Ital - je. Motor je Piaggio. Na tý původní čtyřstovce jsem měl taky Yamahu. Údajně v létě mívaj díly do max. 14 dnů, ale teď v zimě jsou Taliáni nějaký zatuhlý. Asi jim tam taky mrzne
Teď po výměně rozvodů je to o dost tišší. Jelo to jak drak - možná to bylo tím ledovým větrem v zádech kterej mě šel i pod bundu, takže jsem na tom musel vypadat jako nafouklej balón - tím pádem jsem byl asi lehčí :cyclops:
Jinak jsem z města betlémů a tenhle víkend nevím jestli to vyjde, protože manželka je teď na horách s děckem a v pátek pro ně jedu. Mě tím pádem tejden neviděla, tak bude asi sobecká
Venco, to madlo nepotřebuju já ale startík