edit: Se svolením autora jsem si dovolil toto téma udělat samostatně jel.en
Vážení a milý příznivci skůtrů a členové skůtrfóra. Dovoluji si oživit téma různých předmětů s logem SF a předložit Vám tuto nabídku. Snažil jsem se vybrat výrobky, které by se mohli hodit, které sami již používáme a máme s nimi dobrou zkušenost. Loga jsem na ně umisťoval v nějaké logice věci tak jak se mi to líbilo, ale rád rozpoutám nějakou debatu ohledně definitivního vzhledu. Chtěl bych abychom se dopracovali k určité jednotnosti a toto berte jako první nástřel. Pokud možno nebudeme řešit font nicků, který vychází z loga SF. Zda-li u nicku bude skůtřík je předmětem diskuse. Jedině kde hodně tápu jsou čepice. Tam poprosím o názory co by se asi nejvíce líbilo. Já osobně preferuji nápis http://www.skutrforum.cz nad zadním obloukem a skůtřík vepředu, ale prostě ty drobný písmenka nejsou nic moc (bude se pracovat ještě na vylepšení). Samozřejmě se dá i použít jen ten skůtřík samostatně na jiný textil. Jinak to co vidíte na fotkách jsou reálné hotové věci takže tímto se omlouvám za použití jména tom.boye a za to všechny ty výrobky jsou jeho (předání si domluvíme - napiš). Protože logo SF je trošku složitější, je to u výšivek přímo na textil trochu náročnější aby nevznikali mezery, takže se ladí program zvlášť pro fleece, pro silnější bavlnu atd. takže tady prosím střídmě v požadavcích. Zatím nedoporučuji na lehčí konfekci vyšívat velké logo (minimálně alespoň na mikinu). Malé logo se dá vyšívat na silnější trika, polokošile a ostatní věci co jsou v nabídce. Vše co je na fotkách lze cca do týdne dodat. Pošlu na dobírku nebo též možno přes AB shop. Jinak jsem zkusil udělat i nějaké samolepky, to udělám nabídku do konce týdne a dál podle zájmu by se vidělo. Poslední připomínka je k vínové barvě (pro kontinuitu se starým fórem). Je možno trika kr.rukáv,mikiny a polokošile, ale bohužel nebude to vždy úplně stejná vínová, protože jsou to různí dodavatelé textilu. Omluvte kvalitu fotek. Pokud by někdo si s nimi poradil lépe pošlu originály (aby to bylo více vypovídající).
Triko kr. rukáv 155g
Klasické triko s kulatým průkrčníkem z hladkého úpletu. Trup je po stranách beze švů, na ramenou dvojité švy.
Materiál: 100% bavlna 155g
Velikost: XS – 3XL (možno popř. i dětské 116,128,136,146)
Barva: bílá, černá, červená, vínová
Logo: potisk na předním díle 107mm a na zádech 250mm tříbarevný, nick na rukávu
Cena: 160,--Kč (bez potisku na zádech 115,-- Kč)
Triko kr. rukáv 200g
Klasické triko s kulatým průkrčníkem z hladkého úpletu. Trup je po stranách beze švů, na ramenou dvojité švy.
Materiál: 100% česaná bavlna 200g
Velikost: S – 3XL
Barva: bílá, černá, červená
Logo: potisk na předním díle 107mm a na zádech tříbarevný 250mm, nick na rukávu
Cena: 175,--Kč (bez potisku na zádech 130,-- Kč)
Triko Colormix 200g
Tříbarevné triko vysoké gramáže s kulatým průkrčníkem s 5% elastanu. Zpevňující ramenní páska. Trup je po stranách beze švů.
Materiál: 100% bavlna, hladký úplet, 200 g/m2
Velikost: S – 2XL
Barva: černá/červená, červená/černá
Logo: potisk na předním díle 107mm a na zádech 250mm tříbarevný, nick na rukávu
Cena: 200,--Kč (bez potisku na zádech 155,-- Kč)
Ručník 450 (pro opravdové závisláky)
Froté ručník s bordurou na obou krajích.
Materiál: 100 % bavlna, froté, 450 g/m2
Velikost: 50 x 100 cm
Barva: červená
Logo: malé 107mm
Cena: 120,--Kč