Sice tady všichni řešíte důležitý věci jako polepy a pod. ale já bych se Vás chtěl zeptat jestli jste někdy zkusili vyjet v zimě na tomhle skůtru a potkali se s normálním náledím a sněhem. Ten šílenej systém CBS kterej vymyslel skutečně nějakej úch.... Vás totiž stoprocentně ze skůtru sestřelí! Měl jsem před pár dny možnost na PS 125 jet po zimní silnici a třikrát jsem skůtra se zablokovaným předkem zahodil.(naštěstí je jednalo o havarovaný skůtr kde nebylo na plastech už co zkurvit).
Takže jsem došel k názoru, že všichni majitelé PS jezdí jen v letě, nebrzdí na štěrku, nikdy nepotřebují bzdově řešit krizovky v zatáčkách a vůbec jim nepřipadá podivný, že když sáhnou na zadní brzdu začne jim nějakej dem.... systém brzdit předek.
Za tu dlouhou řadu let co jezdím po silnicích na dvou kolech jsem už viděl různý hovadiny ale tohle je doslova životu nebezpečná šílenost. Bohužel vyřazení tohoto systému není vůbec tak jednoduché jak jsem si původně naivně myslel.
Takže pokud máte někdo nějaký poznatek k tomuto problému velmi rád jej uvítám.
Jen mi prosím nepište, že se na skůtru nemá jezdit v zimě, brzdit na štěrku a že neumím jezdit.
předem díky za rozumné info.