HonzaR píše:
Jen zírám, to ti jede, jako drak. Takhle mi nejelo ani lonské SH-150i - to dalo tacho 110 a dost.
Na druhou stranu jeli jsme ve dvou do mírného stoupání proti větru a na plný plyn jsme jeli tachometrových 80km/hod po dálnici a víc ani ťuk. Ty maximální dosažené rychlosti byly opravdu ze slušného kopce. Jinak z mé zkušenosti to do 70km/hod zrychluje slušně, pak už rychlost stoupá pomaleji a 100km/hod po rovině je naprosté maximum, tak jak píšou v TP.
HonzaR píše:Pokud je plexi z polykarbonátu (PC) nepoužívej nic s alkoholem. Plexi opláchnu vlažnou vodou a mýdlem / autošamponem s pomocí mikrovlákna umyji. Docela se mi osvědčil přípravek "tekutý stěrač" - plexi se pak míň špiní.
Jste si jistí že tekutý stěrač je na plast dobré řešení? Použil jsem ho na štítek na přilbě a měl jsem ho mléčné barvy. Nový štítek jsem už nesehnal, tak jsem koupil novou přilbu. Na složení přípravku, který jsem už zakoupil se raději ještě podívám. V návodu píšou že je na setření mušek. Postříká se plocha s muškami, nechá se učinkovat a smyje vodou. První plexi mám zadara, tedy v ceně skútru, stojí zhruba 1000Kč, tak se dá čas od času vyměnit.