ladbys píše:ahoj. nevite kde bych sehnal český manual na honda sh 125 r.v. 2006? Díky
bohouscl6 píše:...(SH má pěkný kufr i s opěrkou pro spolujezdce v ceně již od výrobce) a čelní plexi (nejprve to chci zkusit bez něj,ale třeba to na přetřes přijde)...
zdezajh píše:bohouscl6:Já jsem dopadl stejně jako ty.Když jsem přišel do Hondy kouknout na PCX a uviděl a posadil na SH, bylo rozhodnuto.
zdezajh píše:Já ho budu brát z Č.Budějovic a tam první budou až začátkem března.Před objednáním chci okouknout nový SH.Ten co jsem prohlížel byl ještě loňský.
Jenom nevím jakou barvu.Bílá nebo červená.Jakou bereš ty?Ty budeš brát to dražší s ABS? Já se na něj vykašlu a budu brát normální.
Ten výkon už jsme tu někde řešili a nebyl jednoznačný názor.Oni mají max. toč. moment tak nějak stejný, novější SH dokonce v nižších otáčkách, tak asi ten výkon možná nebude ani znát.Třeba je to prostě modernější motor.Ale to je jenom můj názor a třeba špatný.
Přeji šťastný kup.
Winterwolf píše: a když už jí někdo koupí tak pak jen jezdí a nemá čas sedět na foru a řešit hodiny
Po čase ježdění uvidíš že plexi je naprosto nezbytné
sinistre píše:Plexi je u 2013 v ceně nebo příplatek?
bohouscl6 píše:Na pár forech jsem zachytil poznámku o profukování POD řídítkama, takže i když ten plexi pořídím, stejně budu mít ledviny v průvanu ?
Myschan píše:Ledvińák to pořeší v pohodě, osobně mně nejvíc mrzla kolena, s těma zádama to není tak hrozný. Ale kolena trpí. Samozřejmě záleží i na výšce jezdce, respektive jak má dlouhý nohy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků