Honda PCX 125 - volná diskuze

Diskuze o čemkoli.

Re: Honda PCX

Příspěvekod j3nda » 01 črc 2011, 17:39

http://obchod.bikerscrown.cz/nitro-n-16 ... 9900003992 tuhle bych tam potreboval nacpat ve velikosti L, zadnej drobecek to neni
tak to asi nezbyva nez nekde zkusit, kazdopadne dik za info
Obrázek
j3nda

500+

Reputace: 0
Skútr / moto: Kymco Agility City 125
Tuning / úpravy: Kufr Givi E300N

Příspěvekod housle » 01 črc 2011, 20:04

Docela by mne zajímalo ono nepříliš pevné uložení hlavního stojanu....pokud je někdo ochoten udělat foto...sem s ním !
housle

50+

Příspěvekod icemann » 01 črc 2011, 20:35

Tááák, konečně mám chvíla čas a můžu se tady rozepsat...
Minujej týden sem jel z práce na nákup a když sem se vracel zpět na hlavní, viděl sem, jak se zleva řítí černý pcx. Sedlala ho krásná drobná slečna cca 55kg (sice sem přes přilbu neviděl víc než oči), ale byla celá v bílým (opravdu krásná kombinace k černé moto). vyjel sem za ní a říkám si, mohla by to vzít na dálniční přivaděč do brna... A taky že tam jela... Jakmile sme vyjeli na přivaděč, vzala za to a já taky.... Můžu vám říct, že váha, udělá strašně moc (neměla sice plexi, ale ani kufr zato cca 55kg, já kufr plnej, podsedlák taky a batoh na zádecha ješte k tomu metrák živé hmoty :D) Nebýt toho, že nemám sériovej variátor, ujela by mě jako nic.... Naštěstí při akceleraci sem se jí držel zuby nehty a jakmile se dostala na svůj top speed, tak sem ji udělal a jen se podívala, co se děje, když sem projížděl... Bohužel sjela na sjezdu ještě dřív, než byla benzinka na kerou bych ji mohl nasměrovat a pokecat s ní....

Další věc co se mi přihodila tenhle týden. Po demontáži centrálního stojanu sem to samosebou začal víc klopit a ejhle v úterý na parkovišti u globusu, když sem vyjížděl, tak sem to naklopil tak, že sem štrejchl o silnici pravým plastem... Na plastu samozřejmě šlic jako prase, takže na podzim pude asi plast do laku.... Můžu říct, že pcx opravdu drží jak přibitý....

V příloze by se měla objevit fotka úchytů stojanu
28062011225.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil icemann dne 10 črc 2011, 17:07, celkově upraveno 1
icemann

100+

Skútr / moto: NC700S ABS

Příspěvekod minicooper » 02 črc 2011, 00:24

Tak to jsi už celkem extremista, taky obcas drhnu stojanen, ale bokem? to je už celkem dost ne? Asi to to ještě nikdy nepodjelo, :-D fakt stačí malinkato a jsi v pr....., tak bacha na to.....
Burgman 650 Exe r.v. 2014 - tak snad budu spokojený na dlouhé roky, ale ted uz jako fakt :-)
minicooper

250+

Reputace: 14
Skútr / moto: Majitel bílého Burgmana 650 Exe r.v. 2014

Příspěvekod icemann » 02 črc 2011, 07:45

Já bych ani neřekl, že jezdím nějak na krev, ale je pravda, že kamoš, co jezdí na krosce a ten fakt umí jezdit říká, že občas jezdím jako prase.... Uklouzlo mi to lehce zrovna tendle týden ve čtvrtek při výjezdu z kruháče při přejetí lehce vlhké dělící čáry.... naštěstí sem měl to ustál díky noze, kterou sem lizal o silnici.... fotku s odřeným plastem dodám, ale bylo to tak při rychlosti max. 30km/h..
icemann

100+

Příspěvekod bago77 » 02 črc 2011, 10:04

Kdyžtak mě opravte, ale mám dojem, že hlavní stojan slouží při pádu skútru na levou stranu k ochraně motoru, protože můj stojan byl po něm celý odřený a motor absolutně netknutý. Říkám si, že kdybych si hlavní stojan demontoval, tak by to motor odnesl. Ale třeba se mýlím.
bago77

50+

Skútr / moto: Honda PCX Seal

Příspěvekod bulhar » 02 črc 2011, 10:50

Icemann co tam mas za variator?O kolko sa zdvihla maximalka, spoterba a ako to akceleruje?Mam Ps 125 a v plane dat tam multivar od Malosi.
bulhar

25+

Skútr / moto: honda sh 300

Příspěvekod icemann » 02 črc 2011, 12:17

Mám tam J-Costu, někde pět stran zpět je graf z brzdy, akorát tam nesedí otáčky motoru (nedostali sme se na čidlo na klice) Maximálku to zvýšilo o 12 km/h, hlavně to má měkší a rychlejší rozjezdy...
Jestli něco chrání centrání stojan v levo, tak nejspíš hliníkovej kryt variátoru (motor je za plastama uprostřed rámu a leží hlavou dopředu v úhlu 140°. ) Hlavně to při větším pádu nic neochrání (na vlastní oči jsem vidět padený pcx který mělo proraženou díru do kryru variátoru od hlavního stojanu)..... Každá věc má svoje pro a proti. Když sem se na dealerství bavil o posouzení záruky na vytrženej centrální stojan, bylo mi řečeno, že stojan není na houpání se na moto, ale na to, aby na něm moto stálo.... Za mě je to taky mínus, mohli udělat nálitek po celé šířce bloku motoru a bylo by to vyřešený..... Budu opakovat 8Steva, Není nad stojan, uchycený v rámu.....
icemann

100+

Příspěvekod kiko » 02 črc 2011, 12:47

icemann: To znie lákavo. Trebalo to aj dáko el. odblokovať? lebo mne viac ako 106km/h nejde ani dole kopcom a s vetrom v chrbte.
kiko

10+

Příspěvekod icemann » 02 črc 2011, 13:31

určitě dá, spíš se dá sehnat nějaká řídící jednotka před origo jednotku, která umí posunout omezovač ot. na 9000. Někde v japonsku už se to dá sehnat...
icemann

100+

Příspěvekod alpako » 02 črc 2011, 16:27

Pár nových fotek tentokrát z mobilu - černá zelenou zjevně přitahuje :lol: :lol:
http://www.rajce.net/a5069186
alpako

100+

Skútr / moto: Yamaha MT-07, Honda PCX 125

Příspěvekod kiko » 06 črc 2011, 00:02

icemann: aha, ale tebe stacilo nahodit J-Costu a stupla ti hned aj maximalka? Rozmyslam ze by som to skusil aj ja :D
kiko

10+

Příspěvekod Doupik » 08 črc 2011, 15:01

Jen chci podat update: mám už 3400 km (od toho února nebo kdy jsem začal jezdit) a poslední změna je koupě nového bílého GIVI kufru, plexi nakonec nemám, jsou škaredá :-) Jen mě štve, že MCH mi naúčtovali za instalaci kufru 2 hodiny práce. Kurňa provrtat čtyři ďůrky a zašroubovat 8 šroubků :-D
Doupik

100+

Skútr / moto: Honda PCX, chci NC750X
Tuning / úpravy: michelinky, černý plast pod plexi, bílé reflexní pásky na kolech, bílý kufr Givi, bílá helma Shark

Příspěvekod volfik » 08 črc 2011, 19:06

Tak jsem pořád přemýšlel jak dokáže Iceman štrejchnout hlavním stojánkem o silnici, včera se mi to povedlo a už chápu, že to možné je. Jen se mi to stalo při náklonu do zatáčky při cca 15 km/h při 40ce a vejš na kruháku si to ovšem stále nedokážu představit. Ale asi jsem velkej poseroutka...:) (i když si myslím, že to i tak dost klopím)

Včera jsem koupil plnou nádrž Shell V-pover racing - nehodlám na to jezdit furt, ale jednu za čas to prej pomůže (vyčištění vnitřku a tak). Musím říct, že cítím lepší akceleraci. Na maximálku se dostanu také o fous rychleji. Je mi jasné, že budu pokárán, ale osvědčilo se mi to i v autě a myslím, že jednou za čas to skůtříku snad uškodit nemůže.

Jinak jsem aktualizoval informace o srazu, tak se prosím všichni zainteresovaní podívejte a nahlašte mi účast, či neúčast. Doufám, že už se s termínem nebude nijak šibovat a sejdeme se v hojném počtu.

Tak se všichni mějte fajn a povině klikněte na: http://www.skutrforum.cz/viewtopic.php?f=68&t=5958&p=137013&hilit=sraz+pcx#p137013
Obrázek
volfik

25+

Skútr / moto: Honda PCX
Tuning / úpravy: Plexi Givi, Kufr, Hodinky + teploměr, držák na telefon/navi ...:)

Příspěvekod bago77 » 08 črc 2011, 20:56

Ahoj všem, mám na Vás dotaz. Nevíte někdo náhodou, za kolik můžu sehnat boční plasty? Mám je po pádu trochu odřené. V Hondě mi řekli, že 1 kus mají za cca 5t., což se mi zdá vzhledem k tomu, že budu potřebovat asi 3 kusy, hodně. Ptal jsem se, jestli by to mohli třeba jen přelakovat a prý si lakýrníci účtují za kus cca 7t., že je výhodnější koupit nové. Po sdělení ceny jsem se docela orosil :shock: , určitě do toho nepůjdu, snad jen do jednoho kusu a pak bych musel šetřit dál na další.

Kdybych si ty díly nechal přelakovat neznačkovou (levnější) firmou, např. ve Scootlandu, přišel bych pak o záruku?

Předem díky za info :twisted:
bago77

50+

Skútr / moto: Honda PCX Seal

PředchozíDalší

Zpět na Volná diskuze

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek