ja to mam vse napsany tam kde to je a staci jen si to precist tak neni u mne co resit.a kdo bude chtit si najit slavonice tak at hleda na hranicich s rakouskem kam to mam asi 1500 m od baraku.a kdyby nahodou jel nekdo kolem a chcel se stavet i na kus reci nebo jen tak tak naproti je benzinka jako orientacni bod.ale dejte mi vedet protoze doma byt taky nemusim.to jen na okraj.
zaliby mam pokud mi to cas dovoli hlavne jezdeni i na skutru a pak snad i pesi turistika.nejen v praci se nachodim dost a tak i kazdorocne znamy pochod do prcic asi po 20 zucastnenych roku.ale maximalne tech 30 km si dam vice ne.kdyz mam casu vice a moznosti tak se i trochu podilim na nejakych tech mensich akci jako jsou vyjizdky jedno ci dvoudenni, kterych je poskromnu a proto davam i prednost jednodennim akcim.vyjimka je snura, na ktery nesmim chybet a delam proto vsechno mozny a pokud budu mit na cem tak pristi rok zas tam nebudu chybet a jako posledni konicek je foceni.pokud je i co fotit tak na nic necekam a fotim at jsu kdekoliv.proto taky mam par set fotek za akci lehce vyfoceny.kdyz neco delat tak poradne.doma ty spatny fotky vyhodim a ostatni jsou na mych strankach.obycejnych ale mam je tam.
v r. 1999 mne muj zamestnavatel ne primo,ale dokopal abych si udelal ridicak tak po nekolika dnech rozhodnuti jsem povolil a udelal aspon na traktor, protoze na nakladak mne nikdo nedostane.znam tady v okoli ty silnice dobre a kdyz vidim nektery ty hovada jak jedou jak prasata tak o to nestojim abych kvuli nemu sel do bani, protoze bych ho musel asi ... tak v roce 99 jsem udelal na T a k tomu jsem dostal papiry na pajdu jak davaj.v zari jsem dostal papiry,v rijnu jsem si zajezdil s traktorem hodne malo asi 300 m na podniku kdy jsme neco prevazely a od listopadu mi vedouci rekl tady mas traktor a budes jezdit mne zacly krusne chvile na silnici.proste pres zimu jsem se ucil jezdit.jj krusna zima.na jare jsem pokukoval po nejakym priblizovadle a tak o babe jsem uvazoval a po mesici rozhodnuti jsem vyrazil k nedalekemu prodejci ktery mel na prodejne i cinsky skutr o obsahu 50ccm.po zkusebni jizde kterou mi nabidnul prodejce, kdyz mne videl jak jsem toho cinana okukoval asi deset minut a ani jsem nedosel asi o 5 m kde stala ta baba-babeta pro kterou jsem byl rozhodnuty.po dohode s prodejcem jsem si skutr po zaplaceni odvezl a do 5000 km nebyl problem.ikdyz jsem prodejce upozornoval ze budu jezdit hodne taky mi ho doporucil.proste po 5000km se uz projevovaly zavady a tak jsem castejsi jizdy musel delat i k prodejci kde to chlapi v dilne trochu upravily postelovaly a ja jel zas domu a dalsi mesic jsem tam byl zas s necim jinym.trpelivost me dosla kdyz hsem mel byt na cas v m.budejovicich asi 40 km od domova a po 3 km se zakourilo pod prednim plastem co byva chladic.jenze to byl vodnik tak jsem chvili pockal az ten smrad zmizi a doufal, ze to nic hroznyho nebylo.po dalsich 14 km mi motor zhasl uplne a ja setrvacnosti z kopce dojel k prvnimu autesrvisu kde mel nastesti otevreno.tam jsem to odkryl a byl tam peknej skvarek zapecenych dratu.ty jsme vymenily a ja radsi padil domu a druhy den opet k prodejci.po nekolika tydnech jsem cekal na jednu soucastku asi 5 mesicu od jara.s timto mezkem jak jsem mu rikal jsem najezdil pres 15 000 km a to v obdobi od brezna do listopadu zhruba 12000 km rocne.(proc jsem to rozepsal?protoze porad ctu co koupit za cinu a proto at se kazdy rozhodne sam za sebe.me ta zkusenost stala pres 40 000 kc, ale na druhou stranu jsem se naucil zas jezdit).
trpelivost mi dosla a koupil jsem v r. 03 aprilku taky pajdu.to bylo o necem jinym.na ty jsem poznal hodne lidicek nejen tady na foru, ale i odjinud.taky jsem se rozhodl se zucastnit jedne vyjizdky na karlstejn kde misto srazu bylo v jesenici u prahy.ikdyz jsem tam byl nejdal jinak samy z okoli prahy tak jsem uz ten den pokukoval po jednom nexusu ktery tam byl.samozrejme jsem tam potkal super lidicky jako vzdy a tak cestou domu jsem premyslel o tom ze si rozsirim ridicak.za ten den najel pres 400 km.ridicak,ale moc se mi do toho nechcelo az jednoho dne r. 05 jsem do toho vlitl a rozsiril i o osobak.zaklad by by byl tak jeste nexuse.jenze burgman je taky na cesty jak vysitej.tak a ted babo rad.nexus nebo B650 znelo jedno tema na foru ktery jsem zalozil a kde cetl kazdy den prizpevky.po nekolika mesicich porovnavani mezi temito dvemi maxiky ja se rozhodl pro b650.penize jsem mezi tim investoval jak do podnikani tak zbytek do bydleni.penize byly pryc a mezi tim i jedna tvrda rana pod zebra.jedne zarijove nedele kde jsem byl jako obvykle z domu pryc jsem po navratu domu prijel, ze tatu nam odvezly do nemocnice.spadly doma ze dvou metru, ale na beton co je doma na dvore.a od ty chvile se to vleklo podnikani od deseti k peti a vse co jsem lozil a investoval casu nemluve.proste na podnikani nebyl cas.5 dlouhych let kazdodenni ritual.kdyz jsem chcel jet nekam tak bracha musel bejt doma aby mame pomohl kdyz tata potreboval pomoc, protoze lezel po uraze a tak jsem i za cenu toho vseho zkoncil.zkusenosti a kontakty mi dnes moc nepomuzou.ale tata si to zaslouzil a odkoupnout ho jako psa?to vubec nepripadalo v uvahu.proste si to tata zaslouzil.tady nebylo co resit a o cem dvakrat premyslet a behem vteriny bylo rozhodnuto.hned jsem zrusil veskery ale hlavne ty budouci objednany a naplanovany tydny dopredu schuzky kterych jsem mel kazdy den naplanovyny.to vse po praci, takze na vpp pripominam.k 31.12.03 jsem ukoncil moje podnikani na vpp a od unora jsme si vzaly tatu domu z nemocnice kde lezel a kdyby tam byl o mesic dele tak uz tam zustal.proto jsme trvaly na tom, ze si ho vemem domu.dlouhych 5 let doma byl.a tak bylo na jezdeni jen minimum asi 500 km do roka jsem najezdil na aprilce.Nekteri uz to vite, ze nam v zari tata navzdy odesel a tak do podnikani nemam ani nahodou chut vstupovat.proto jsu rad kdyz udelam mensi srazek ci tu vyjizdku.tento mesic jsem prodal moji aprilku do uherskyho hradiste na ktery jsem najezdil pres 27000 km a koupil b650 sice trochu buchlou a nekterych plastu ale pres zimu ji chci dat dohromydy.prodejce dostal odemne zbytek penez a slibil mi ze veskery papiry pro prihlaseni na di mi posle.k dnesnimu dni mi poslal papiry, ale na b400.kdo mne znate, vite ze jsem dobrak a nekteri toho i vyuzivaji.jenze zkusenosti jsou nejdrazsi a tak asi pred 5 lety se nenecham drbat s takovymi co ... ostatni.proto celou vec jsem dal pravnikovi at se stara.stejne si platim jednu pojistku kde je i pravni ochrana tak proc ji nevyuzit.jednou jsem si neco koupil a chcu za to jen to co mi patri.ikdyz mi prodejce tvrdi ze mi papiry poslal nebo posle tak at to resi s pravnikem.ja na to nemam cas se s nim porad dohadovat.jednou je to napsany v kupni smlouve a tim to konci.
sakra ja se rozkecal.aspon vidite ze zivot je krasnej kdyz neco funguje.a kdyz se konecne rozhodnete pro nejakou vec a druhej vam ji kazi tak je to na prd.proste moje zkusenosti jsou tady a vy je mate zdarma treba k vanocum.mit asi o dvacet tis. kc vice tak si je pridam a mam dnes b650 na kterym ale dnes uz jezdim.jenze jsem sel na doraz a vice penez nemel.a vo tom to je.skoro tady kazdy smrdime korunou, to si priznejme.i za cenu toho stavu jsem sel do koupe burgmana co jeste nemam papiry k prihlaseni.proto trvejte pri koupi ze na stole budou vsechny papiry k motorce a o penezich to samy.pokud to jde.a doufam ze nenarazite na takovyho zida jako ja.ja chcu jezdit a ne abych mel neco polovicniho.moje prvni zkusenost s takovymto ... a proto nekupujte nic od zida jako je tento prodejce.
tot vse co bych na sebe prasknul.snad to staci.
http://www.mapy.cz/#x=135209918@y=13206 ... 0slavonice
jelikoz stojim vetsinou za nez pred fotakem tak jsem nasel sice starsi fotky z jedne akce na kterou se opet tesim jako kazdy rok pro pripad kdyby nahodou
http://willy.telmedia.cz/skutr/060805_2 ... e00120.htm