Zdravim lidicky,
Muzete mi nekdo objektivne poradit pro vyber skutra
je mi jasny ze kazdy bude chvalit to na cem jezdi
Potreboval bych nejake priblizovadlo na male zdalenosti (5 km do prace) a nekdy za cas 15-30 km ve dvou (i v kopeckach:o) ) na vetsi mame auta.
neco o me: mam 195 (80kg) takze se pri jizde nechci kolenama skrkat o riditka
libi se mi gilera runner novy model, ale zas se mi nechce vyhazovat 60 za nove moje prestava by byla kolem 30. Ale pri nejhorsim bych za mirne jetej objetoval 50
Moje pozadavky by byly asi takove:
neco co v jednom tech 70 v realu(ne jen na tachometru) jede a ve dvou aby to i v kopcich aspon 50 jelo, kdysi jsem mel v recku pujcenou 50ccm a kdyz doslo na kopecky tak na tachometru bylo max 30 (tak to ne):) a myslim ze to nebyl cinan, ale nejaka honda starsi.
radeji bych chtel asi neco kvalitnejsiho (gileru, piaggo, yamahu...atd) a nebo co sy myslite o novych CPI nebo Kentoye ty se pochybuji nove okolo 30-35? na forech to kazdy vetsinou zhazuje je to vazne takova hruza? myslite ze by to nesplnilo moji rychlostni prestavu co jsem psal vysse a 4-5let to nevydrzelo v mobilnim stavu, jo nepredpokladam ze bych na nem najezdil vic nez 200-300km/za mesic v sezone?
Jeste takovych par blbych otazek protoze je to pro me spanelska vesnice:)
1) 50ccm neni nic silneho takze aby to jelo aspon trosku tak to budu muset min plyn jak se rika na podlaze
nevadi to tem motorkum je porad tak honit:)
2) kdyz jit do neceho ojeteho jakych se drzet pravidel a na co si dat pozor? protoze vetsinou tyto skutry maji urcite velmi mladi a moc se k nim peken nehovaji
jesli jako lajk poznam nejake zavady? protoze je asi blbost takoveho skutra vozit do nejakeho servisu at se na to kouknout
Diky za rady