Dobrý den,
Už nějaký čas pročítám toto fórum, jelikož uvažuji pořídit si skútr na denní dojíždění do práce (cca 40 km a 40 km zpět)
pustil jsem se proto do pročítání docela rozsáhlých diskuzí (Pročetl jsem celou diskuzi u Burgmana 650, Hondy Silverwing 600 a mnoho dalších vláken) a nakonec mě zaujala Honda SW -T400, popř. Burgman 400.
Jelikož jsem motorku měl naposled v mládí (byl to skútr simson) jsem tedy naprostý amatér a začátečník.
Proto bych se Vás zde chtěl zeptat zda by se našel někdo ochotný poradit a popř. zhodnotit, zda je má volba správná, popř, na rovinu říct že je to pitomost.
Rozpočet je následující: maximalní částka, kterou bych do toho mohl investovat je 100 000,- a musí se do toho vejít i veškerá výbava, (helma, rukavice, kalhoty atd.)
Co od toho očekávám?
Mám několik možností jak jezdit do Ostravy.
1. autobusem. - neskutečné zdlouhavé a poměrně drahé.
2. vlakem. cena cca 60,- za den ale nutnost jezdit o hodinu dřív, než je nutné.
3. jezdit autem (náklady cca 200,- čistě jen na benzín)
CHtěl bych Vás poprosit, zda mi můžete poradit motorku s minimální nutností investic a s maximální užitnou hodnotou.
našel jsem si na internetu na prodej skútr od Autorizovaného servisu Honda z Valmezu : http://www.moravamotors.cz/cz/cs/katalo ... l?catID=31
mohli byste mi zhodnotit, jestli je to dobrá volba?
Za veškeré Vaše podněty a rady Vám předem mnohokrát děkuji