Zdravím Vás, přátelé. Tak od pondělka bych měl být jedním z Vás. Do letoška jsem sedlal Kymco X Citing 500 a kamarád mi nabídl možnost změny, sehnal kupce a nabídl mi stříbrňáka. Když jsem věděl, že ke změně stroje dojde, pečlivě sleduji toto vlákno a stále se přesvědčuji, že moje volba nebyla vůbec špatná a vlastně ani lepší maxík není.
Dnes jsem si měl stroj převzít, ale nestačili udělat technickou, tak to musím vydržet do pondělí.
Ještě něco k mé maličkosti. Věkem sem asi moc nezapadnu, bude mi letos 57, ale duší se cítím stále mlád. Během života jsem zakusil něco motorek, začal jsem na jednosiku (před víc jak 40 lety), přes Mustanga, ČZ 250, Hyosunga Aquilu, Savage, naháče od Kawa po Kymco, potažmo Stříbrný křídlo.
Taky jsem pracoval na záchrance, sice ne jako záchranář, ale od kluků jsem často slýchal o úrazech na dvou kolech. To všechno má výrazný vliv na můj pohled na moto a i na jízdní styl. Tedy pohodář. Tak a teď už se jen těším na první jízdu a pak na setkání s Vámi na srazech a vyjížďkách.
Ahoj, Jirka z Teplic.