...tak konec "tlachání" (jak tu někdo na mou adresu psal) a pořídil jsem pro inspiraci to foto plotny na posunutí uložení kufru... pro představu. Taky jsem říkal, že konstrukčně je to stejné a vy mi tady říkáte, že B400 je jinak než B650 - no, nemyslím si, snad jen, že já to mám uložené na 4 šrubech a 650 se musí spokojit se 3-mi. Já osobně to mám posunutý o 3 cm - aby to pěkně lícovalo u kufru a navazovalo na tu kufrovou opěrku.
...co se týče té páky, psal tu někdo, že má "zkušenosti" že to na tu páku není stavěné - to mi řekni, že tu plotnu nebo nosič někdo ohne. Jakou teda s tím má kdo zkušenost? - jezdím tak s baťůžkem asi 3 měsíce a naprosto vůbec nic - a to tam seděl i můj 115kg kámoš, kdy v kufru byla ještě plná přepravka s pivama a lebedil si, takže pokud nemá baťůžek podstatně víc, tak v tom problém nevidím - toť zase má zkušenost...
Nepoužil jsem originál opěrku Suzuki zezadu, ale doplňkovou výbavu od GIVI. Ve spojení s kufrem to na sebe krásně navazuje a spolujezdec má nejen bederní, ale zároveň i zádovou opěrku - prostě komfort. (...apropooo - dodělávám si též zádovou opěrku pro řidiče, jako mám Mirsil - tímto tě učiteli zdravím
)
...a jak jsem říkal, jde všechno, jen chtít a dobře si to rozmyslet a navrhnout.
z vrchu.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.