scoot2.jpg
Díky,mně to svítí jak popisuješ. Ja myslel, že maj svítit obě.
27.11. Chci se ještě zeptat co vozíte jako nepovinnou výbavu?Jake oblečení,jestli civil nebo obl. na motorku a jestli rukavice atd?
02.12. Tak už mam Maxíka na značkách a protože dnes bylo přijatelné počasí mam zasebou 100 km jsem unešen.
Jen jsem zjistil, když jsem přijel domu. že pod baterkou je to nějaké postříkané a trochu levá stupačka, tak jsem juknul pod kryt baterky a zjistil jsem, že víčko(asi od chladiče) ke kterému vede hadička je trochu mokré a sponka, která měla svírat hadičku je uvolněná (je vytahaná), tak to musím stá
hnout nějakým drátkem. Jinak fsjo super.
9.12.-Tak žádná hadička, ale slzela nebo slzí baterka. Vyndal jsem ji, ale nic jsem nezjisti, žádná prasklina a na zátkách je nalepený takový ten krycí polep, takže přelitá by asi být neměla, tak počkám a uvidíme.
16.12-Koukám zimní spánek. Včera a dneska jsem využil pěkného počasí a trochu se projel(asi 90km). Tak ta baterka rosí, ale prasklá není, rosí to ve spoji nebo aspoň to tak vypadá. Díval jsem se na nové ceny kolem tacku je docela dobrý.Sledoval jsem za jak dlouho a jestli se mi maxík ohřeje na provozní teplotu a i v +6 st. C se ohřál asi po 7km. Píšu to sem jen proto, protože někdo tady psal, že se mu nedaří v chladném počasí maxíka ohřát na opt. teplotu. Zatím pa (medvědi).
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.